Тарталетки з начинкою – 10 найбільш смачних і простих рецептів з фото

Як приготувати тарталетки з сиром і часником?

Пропонуємо вашій увазі швидкий варіант гострої порційній закуски, яка подається в ніжних хрустких тарталетках. Ідеальний варіант для шведського столу або великого застілля.

Інгредієнти:

  • Готові тарталетки – 10-12 шт.
  • Твердий сир – 160 р.
  • Майонез – 2-3 ст. л.
  • Сіль – на кінчику ножа.
  • Помідори черрі – 6 шт.
  • Зубчики часнику – 3 шт.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Петрушка свіжа – 10 р.

Процес приготування:

1. Ця мила закуска готується дуже швидко. Спочатку потрібно натерти твердий сир. Зручніше за все це зробити за допомогою дрібної терки.

2. У каструлю з холодною водою покладіть 2 яйця. Поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння. Коли вода закипить, зменшіть вогонь до середнього і варіть яйця протягом не менш ніж 10 хвилин. Після того, як пройде зазначений час, злийте з каструлі з яйцями гарячу воду, а замість неї налийте холодну. Дайте яйцям охолодитися в ній протягом 5-10 хвилин, завдяки цьому кроку ви зможете без проблем зняти з шкаралупу яєць, не пошкодивши їх зовнішній вигляд. Очищені яйця натріть на дрібній тертці.

3. Зубчики часнику потрібно очистити від лушпиння, сполоснути холодною водою і подрібнити за допомогою преса.

4. У невеликій мисці змішайте всі підготовлені інгредієнти: яйця, часник і сир. Додайте трохи солі і 2-3 столові ложки майонезу. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.

5. Помідори черрі промийте, висушіть за допомогою паперового рушника і розріжте на 2 частини.

6. Промийте Петрушку в достатній кількості холодної води, потім відкиньте на друшляк, щоб з зелені стекла вода.

7. Тарталетки розкладіть на тарілці, на якій ви будете подавати їх до столу. У кожну з тарталеток покладіть по 1-2 столових ложок начинки, а зверху прикрасити половинкою помідора черрі. На кожну тарталетку додайте по 1-2 гілочки петрушки.

8. Перед подачею на стіл таку закуску рекомендується охолодити.

Приємного вам апетиту!