Тефтелі в томатному соусі – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Як приготувати ніжні тефтелі в томатному соусі в мультиварці?

Почастуєте близьких поживним і яскравим м’ясним блюдом. Соковиті тефтелі в м’ясному соусі ідеально підходять для обіду. Приготуйте продукт в мультиварці по простому і швидкому рецептом.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 0,5 кг
  • Рис – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Часник – 2 зубчики.
  • томатна Паста – 100 гр.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Хмелі-сунелі – 2 ч. л.

Процес приготування:

1. Викладаємо в глибоку миску м’ясний фарш. Розмішуємо його з сіллю і спеціями.

2. Далі додаємо відварений рис і одну третю частину томатного соусу. Знову вимішуємо.

3. Окремо з’єднуємо залишився томатний соус з цукром і сіллю. Сюди ж кладемо подрібнену зелень і зубчики часнику. Вимішуємо вміст і заливаємо його невеликою кількістю кип’яченої води.

4. З фаршу з рисом ліпимо кульки. Кладемо їх у чашу мультиварки і заливаємо томатним соусом з зеленню. Готуємо в режимі «гасіння» 40 хвилин.

5. Апетитні тюфтелі в соусі готові. Подавайте їх до столу зі свіжою зеленню і гарніром!