Як приготувати ніжні тефтелі в томатному соусі в мультиварці?
Почастуєте близьких поживним і яскравим м’ясним блюдом. Соковиті тефтелі в м’ясному соусі ідеально підходять для обіду. Приготуйте продукт в мультиварці по простому і швидкому рецептом.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний – 0,5 кг
- Рис – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Часник – 2 зубчики.
- томатна Паста – 100 гр.
- Цукор – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Хмелі-сунелі – 2 ч. л.
Процес приготування:
1. Викладаємо в глибоку миску м’ясний фарш. Розмішуємо його з сіллю і спеціями.
2. Далі додаємо відварений рис і одну третю частину томатного соусу. Знову вимішуємо.
3. Окремо з’єднуємо залишився томатний соус з цукром і сіллю. Сюди ж кладемо подрібнену зелень і зубчики часнику. Вимішуємо вміст і заливаємо його невеликою кількістю кип’яченої води.
4. З фаршу з рисом ліпимо кульки. Кладемо їх у чашу мультиварки і заливаємо томатним соусом з зеленню. Готуємо в режимі «гасіння» 40 хвилин.
5. Апетитні тюфтелі в соусі готові. Подавайте їх до столу зі свіжою зеленню і гарніром!