Простий і смачний рецепт м’ясних тюфтельок в томатному соусі без рису
Апетитні тефтелі з м’яса можна приготувати без додавання рису. Соковите блюдо подається разом з гарніром. Підходить для великих сімейних обідів або вечерь. Візьміть на замітку простий і перевірений рецепт!
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний – 0,5 кг
- Яйце – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
- Паста томатна – 80 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 40 мл
Процес приготування:
1. Починаємо приготування з обжарювання подрібненої цибулі і тертої моркви. Готуємо продукти в олії до м’якості.
2. Додаємо до піджарки столову ложку муки, розмішуємо.
3. Вливаємо томатний соус і трохи теплої води. Тушкуємо приблизно 5 хвилин, періодично помішуючи.
4. З фаршу, яйця, солі і спецій ліпимо круглі тефтелі. Обвалюємо їх у залишилася борошні.
5. Викладаємо заготовку в сковороду з олією. Смажимо до легкого рум’янцю.
6. Вливаємо в страву томатний соус і тушкуємо ще 15 хвилин.
7. Готові тефтелі в соусі можна розкладати по тарілках. Подавайте до столу і пригощайтеся!