Тефтелі в томатному соусі – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Простий і смачний рецепт м’ясних тюфтельок в томатному соусі без рису

Апетитні тефтелі з м’яса можна приготувати без додавання рису. Соковите блюдо подається разом з гарніром. Підходить для великих сімейних обідів або вечерь. Візьміть на замітку простий і перевірений рецепт!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 0,5 кг
  • Яйце – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Паста томатна – 80 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 40 мл

Процес приготування:

1. Починаємо приготування з обжарювання подрібненої цибулі і тертої моркви. Готуємо продукти в олії до м’якості.

2. Додаємо до піджарки столову ложку муки, розмішуємо.

3. Вливаємо томатний соус і трохи теплої води. Тушкуємо приблизно 5 хвилин, періодично помішуючи.

4. З фаршу, яйця, солі і спецій ліпимо круглі тефтелі. Обвалюємо їх у залишилася борошні.

5. Викладаємо заготовку в сковороду з олією. Смажимо до легкого рум’янцю.

6. Вливаємо в страву томатний соус і тушкуємо ще 15 хвилин.

7. Готові тефтелі в соусі можна розкладати по тарілках. Подавайте до столу і пригощайтеся!