Тісто для біляшів на сухих дріжджах – 6 рецептів з покроковими фото

Тісто для біляшів на сметані без дріжджів

Тісто для біляшів на сметані без дріжджів виходить дуже ніжним і м’яким. З ним дуже зручно працювати. Готові біляші порадують вас яскравим смаком і гарним зовнішнім виглядом. Для замішування тіста використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 0,8 кг.

Склад:

  • Борошно – 450 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Сода – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2. Розтоплюємо вершкове масло будь-яким зручним для вас способом і даємо йому охолонути.

Крок 3. В окрему глибоку миску розбиваємо курячі яйця. Збиваємо їх віночком з цукром і сіллю.

Крок 4. Вмішуємо сюди сметану.

Крок 5. Вливаємо охолоджене вершкове масло і знову все перемішуємо.

Крок 6. Просіваємо в глибоку посуд борошно з содою. Перемішуємо і робимо воронку по центру.

Крок 7. Вливаємо в поглиблення рідку суміш.

Крок 8. Вимішуємо вміст до утворення щільного кома. Даємо йому відпочити близько 30 хвилин.

Крок 9. Тісто для біляшів на сметані без дріжджів готово. Використовуйте за призначенням!