Тісто для хінкалі на воді
Тісто для хінкалі на воді готується лише з чотирьох складових, які є під рукою у кожного кулінара. Незважаючи на простоту складу, готовий продукт вражає своєю еластичністю. За рахунок податливості, сформовать акуратні хінкалі вийде у кожного!
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 1.
Інгредієнти:
- Борошно – 3-4 ст.
- Яйце – 1 шт.
- Вода холодна – 0,5-0,7 склянки
- Сіль – ½ ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продукти, згідно зі списком, поданим вище.
Крок 2. У глибоку ємність насипаємо всю порцію борошна.
Крок 3. По центру робимо поглиблення і розбиваємо яйце.
Крок 4. Додаємо пів чайної ложки солі.
Крок 5. І вливаємо охолоджену воду.
Крок 6. Перемішуємо складу лопаткою і в разі, якщо вам здається, що недостатньо борошна або води – потроху додаємо.
Крок 7. Коли в тарілці зібрався грудку, переносимо його на робочий стіл, «припудрений» жменею борошна.
Крок 8. Чистими і сухими руками замішуємо основу не менше семи хвилин.
Крок 9. Обертаємо «колобок» в пакет або плівку і прибираємо в прохолодне приміщення на півгодини.
Крок 10. Через 30 хвилин, продукт готовий до роботи. Готуйте і отримуйте задоволення!