Тісто для хінкалі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Тісто для хінкалі на воді

Тісто для хінкалі на воді готується лише з чотирьох складових, які є під рукою у кожного кулінара. Незважаючи на простоту складу, готовий продукт вражає своєю еластичністю. За рахунок податливості, сформовать акуратні хінкалі вийде у кожного!

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1.

Інгредієнти:

  • Борошно – 3-4 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вода холодна – 0,5-0,7 склянки
  • Сіль – ½ ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти, згідно зі списком, поданим вище.

Крок 2. У глибоку ємність насипаємо всю порцію борошна.

Крок 3. По центру робимо поглиблення і розбиваємо яйце.

Крок 4. Додаємо пів чайної ложки солі.

Крок 5. І вливаємо охолоджену воду.

Крок 6. Перемішуємо складу лопаткою і в разі, якщо вам здається, що недостатньо борошна або води – потроху додаємо.

Крок 7. Коли в тарілці зібрався грудку, переносимо його на робочий стіл, «припудрений» жменею борошна.

Крок 8. Чистими і сухими руками замішуємо основу не менше семи хвилин.

Крок 9. Обертаємо «колобок» в пакет або плівку і прибираємо в прохолодне приміщення на півгодини.

Крок 10. Через 30 хвилин, продукт готовий до роботи. Готуйте і отримуйте задоволення!