Торт «Монастирська хата» – 8 рецептів з вишнею, сметанний крем в домашніх умовах

Як приготувати смачний торт «Монастирська хата» зі згущеним молоком?

Цікава інтерпретація дуже відомого торт «Монастирська хата». В якості основи для крему буде використано згущене молоко. Десерт виходить солодким і ситним.

Час готування: 3 години.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Маргарин – 180 гр.
  • Сметана – 250 мл
  • Вишня – 300 гр.
  • Молоко згущене варене – 1 банка.
  • Масло вершкове – 180 гр.
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
  • Стружка кокосова – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. У миску просіяти борошно, додати розм’якшений маргарин і сметану.

2. Всипте цукор і розпушувач для тіста.

3. Замісіть тісто і залиште його на півгодини.

4. Потім розділіть тісто на 10 частин, скачайте з них ковбаски.

5. Тісто розкачайте в тонкі прямокутники. На тісто покладіть вишню.

6. Закріпіть краю тесту, щоб вишня залишилася всередині. Випікайте трубочки в духовці при 180 градусах 20-25 хвилин, потім остудіть їх.

7. Приготуйте крем. Змішайте варену згущенку з розм’якшеним вершковим маслом.

8. Охолоджені трубочки складайте шарами один на одного і промазывайте кремом. У вас вийде торт, за формою нагадує хатинку.

9. Посипте торт кокосовою стружкою і поставте в холодильник для просочення на кілька годин. Після цього торт «Монастирська хата» можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!