Торт «Негр в піні» – це оригінальний десерт, який знаменитий своїм яскравим смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Таке ласощі послужить відмінним доповненням до домашнього чаювання. Беріть на замітку перевірену кулінарну збірку з п’яти рецептів в домашніх умовах з покроковими фотографіями.
Торт «Негр в піні» — класичний рецепт
Торт «Негр в піні» – це класичний рецепт, який точно варто взяти на замітку. Готовий десерт порадує цікавим смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Інгредієнти на
8 порц.
- Борошно 320 гр.
- Яйце куряче 2 шт.
- Цукор-пісок 200 гр.
- Ванільний цукор 2 ч. л.
- Варення 300 гр.
- Сода харчова 1 ч. л.
- Кефір 200 мл
- Масло вершкове для змащування форми
- Для крему:
- Сметана 500 гр. (жирна)
- Цукрова пудра 160 гр.
- Ванільний цукор 2 ч. л.
- Волоський горіх 60 гр.
Процес приготування:
- Як приготувати торт «Негр в піні» за класичним рецептом? Для тіста яйця збиваємо з двома видами цукру до пишної білої піни.
- Варення відкидаємо на дрібне сито і даємо повністю стекти сиропу. Масу, що залишилася, вмішуємо в яєчну суміш.
- У окрему посуд просіваємо борошно з содою. Вливаємо сюди кефір і вимішуємо до однорідної маси.
- В борошняну заготівлю поступово додаємо суміш з яєць і варення. Вимішуємо до однорідної тесту.
- Переливаємо продукт в обмащений вершковим маслом форму для випікання. Готуємо бісквіт 20 хвилин при температурі 200 градусів, після зменшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 10 хвилин.
- Остуджуємо бісквіт і поділяємо його на три коржі.
- Для крему збиваємо холодну жирну сметану з ванільним цукром і цукровою пудрою.
- Формуємо торт з коржів, обмазуючи їх сметанним кремом. Поливаємо кремом весь десерт і посипаємо подрібненими горіхами. Прибираємо в холодильник для просочення на 4 години.
- Торт «Негр в піні» за класичним рецептом готовий!
Торт «Негр в піні» з варенням
Торт «Негр в піні» з варенням – це цікавий на смак і простий у приготуванні десерт для домашнього чаювання. Яскраве частування послужить відмінним приводом зібрати близьких за чашкою гарячого чаю. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 300 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 1 склянка
- Цукор ванільний – 20 гр.
- Варення – 1 склянка
- Кефір – 1 склянка
- Сода – 1 ст. л.
- Сметана – 500 гр. + 1 ст. л.
- Пудра цукрова – ¾ склянки
- мигдальні Пелюстки – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Збиваємо яйця з цукром. Сюди ж додаємо половину ванільного цукру – 10 гр.
Крок 2. Всипаємо борошно сюди, вливаємо варення і перешиваємо до однорідності і зникнення грудочок.
Крок 3. Окремо вимішуємо кефір, соду і одну столову ложку сметани. З’єднуємо з першою частиною тіста і ретельно вимішуємо.
Крок 4. Перелити тісто у форму для випікання.
Крок 5. Готуємо бісквіт 20 хвилин при температурі 200 градусів, після зменшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 10 хвилин.
Крок 6. Для крему збиваємо сметану з ванільним цукром і цукровою пудрою.
Крок 7. Остиглий корж ділимо на коржі.
Крок 8. Формуємо десерт з коржів та сметанного крему. Посипаємо мигдалевими пелюстками і залишаємо для просочення.
Крок 9. Торт «Негр в піні» з варенням готовий. Нарізуйте порційними шматочками і пригощайтеся.
Домашній торт «Негр в піні» з какао
Домашній торт «Негр в піні» з какао нескладно приготувати з використанням нашого перевіреного кулінарного рецепту з покроковими фотографіями. Готове ласощі нікого не залишить байдужим. Ваші близькі оцінять смак і апетитний вигляд десерту.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 2 склянки
- Цукор – 1 склянка
- Яйце – 2 шт.
- Сметана – 250 гр.
- Молоко згущене – 0,5 банки.
- Какао-порошок – 4 ст. л.
- Сода – 1 ч. л.
- Оцет – 1 ст. л.
Для просочення:
- Цукор – 4 ст. л.
- Вода – 6 ст. л.
- Мартіні/вино – 1 ст. л.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
Для крему:
- Какао-порошок – 2 ч. л.
- Молоко згущене – 0,5 банки.
- Масло вершкове – 200 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Гарненько розтираємо курячі яйця з цукром.
Крок 2. Додаємо сюди сметану і соду, погашену оцтом.
Крок 3. Висипаємо сюди борошно і какао-порошок.
Крок 4. Вимішуємо однорідне тісто без грудочок.
Крок 5. Перелити тісто у форму і випікаємо близько 40 хвилин при температурі 180 градусів. Бісквіт розрізаємо на два коржі. Обмазуємо просоченням. Для цього прогріваємо воду з цукром до його розчинення, додаємо сік лимонний і перемішуємо з мартіні або вином.
Крок 6. Для крему збиваємо розм’якшене вершкове масло зі згущеним молоком. Невелику частину крему залишаємо для обмазування поверхні. Іншим промазуємо коржі.
Крок 7. В решту крему додаємо трохи какао-порошку. Поливаємо торт і залишаємо його для просочення.
Крок 8. Домашній торт «Негр в піні» з какао готовий. Пригощайтеся!
Торт «Негр в піні» зі сметаною
Торт «Негр в піні» зі сметаною – це яскравий апетитний десерт для всієї родини. Такі ласощі можна подавати до столу разом з чашкою гарячого чаю або кави. Приготувати такий торт зможе кожен. Використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно цільнозернові – 6 ст. л.
- Сметана – 210 гр.
- цукрова Пудра – за смаком.
- Сода – 1 ч. л.
- Варення – за смаком.
- Цукор – 3 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Масло вершкове – 4 ст. л.
- Цукор ванільний – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Варення з’єднуємо з содою і гарненько перемішуємо.
Крок 2. Додаємо до варенню збиті яйця з цукром.
Крок 3. Сюди ж відправляємо борошно, розтоплене вершкове масло і ванільний цукор. Вимішуємо тісто до однорідності.
Крок 4. Переливаємо його в форму для випікання. Готуємо 20 хвилин при температурі 200 градусів. Після зменшуємо температуру до 180 градусів і готуємо ще 10-15 хвилин.
Крок 5. Остуджуємо випечений бісквіт і поділяємо його на два коржі.
Крок 6. Для крему збиваємо сметану з цукровою пудрою. Обмазуємо коржі сметанним кремом. Зверху поливаємо десерт кремом. Можна прибрати в холодильник для просочення.
Крок 7. Торт «Негр в піні» зі сметаною готовий. Можна пробувати!
Торт «Негр в піні» на кефірі
Торт «Негр в піні» на кефірі – це простий і цікавий за смаком домашній торт, який послужить прекрасним доповненням до чашки гарячого чаю. На приготування ви не витратите багато часу. Для цього використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 2 склянки
- Варення – 1 склянка
- Сода – 1 ч. л.
- Кефір – 1 склянка
- Яйце велике – 2 шт.
- Цукор – 0,5 склянки
- Пудра цукрова – 4,5 ст. л.
- Сир сирний – 0,5 кг
- Какао -порошок – 1,5 ст. л.
- ягідне Желе – 3 ст. л.
- Вершки – 150 мл
Процес приготування:
Крок 1. З’єднуємо варення з кефіром і содою. Перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
Крок 2. Розбиваємо сюди курячі яйця, додаємо цукор і добре перемішуємо.
Крок 3. Додаємо сюди борошно і какао. Знову все вимішуємо до зникнення грудочок.
Крок 4. Перелити масу у форму для випікання.
Крок 5. Випікаємо бісквіт 40 хвилин при температурі 180 градусів. Після остуджуємо продукт і ділимо на коржі.
Крок 6. Корж обмазуємо ягідним желе.
Крок 7. Збиваємо крем з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри. Обмазуємо корж кремом, доповнюємо другим коржем. Весь десерт також обмазуємо кремом і прикрашаємо за своїм смаком.
Крок 8. Торт «Негр в піні» на кефірі готовий. Можна подавати до столу!