Торт Негр в піні – 5 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Торт «Негр в піні» – це оригінальний десерт, який знаменитий своїм яскравим смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Таке ласощі послужить відмінним доповненням до домашнього чаювання. Беріть на замітку перевірену кулінарну збірку з п’яти рецептів в домашніх умовах з покроковими фотографіями.

Торт «Негр в піні» — класичний рецепт

Торт «Негр в піні» – це класичний рецепт, який точно варто взяти на замітку. Готовий десерт порадує цікавим смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Борошно 320 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор-пісок 200 гр.
  • Ванільний цукор 2 ч. л.
  • Варення 300 гр.
  • Сода харчова 1 ч. л.
  • Кефір 200 мл
  • Масло вершкове для змащування форми
  • Для крему:
  • Сметана 500 гр. (жирна)
  • Цукрова пудра 160 гр.
  • Ванільний цукор 2 ч. л.
  • Волоський горіх 60 гр.

 

Процес приготування:

  • Як приготувати торт «Негр в піні» за класичним рецептом? Для тіста яйця збиваємо з двома видами цукру до пишної білої піни.

  • Варення відкидаємо на дрібне сито і даємо повністю стекти сиропу. Масу, що залишилася, вмішуємо в яєчну суміш.

  • У окрему посуд просіваємо борошно з содою. Вливаємо сюди кефір і вимішуємо до однорідної маси.

  • В борошняну заготівлю поступово додаємо суміш з яєць і варення. Вимішуємо до однорідної тесту.

  • Переливаємо продукт в обмащений вершковим маслом форму для випікання. Готуємо бісквіт 20 хвилин при температурі 200 градусів, після зменшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 10 хвилин.

  • Остуджуємо бісквіт і поділяємо його на три коржі.

  • Для крему збиваємо холодну жирну сметану з ванільним цукром і цукровою пудрою.

  • Формуємо торт з коржів, обмазуючи їх сметанним кремом. Поливаємо кремом весь десерт і посипаємо подрібненими горіхами. Прибираємо в холодильник для просочення на 4 години.

  • Торт «Негр в піні» за класичним рецептом готовий!

Торт «Негр в піні» з варенням

Торт «Негр в піні» з варенням – це цікавий на смак і простий у приготуванні десерт для домашнього чаювання. Яскраве частування послужить відмінним приводом зібрати близьких за чашкою гарячого чаю. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 1 склянка
  • Цукор ванільний – 20 гр.
  • Варення – 1 склянка
  • Кефір – 1 склянка
  • Сода – 1 ст. л.
  • Сметана – 500 гр. + 1 ст. л.
  • Пудра цукрова – ¾ склянки
  • мигдальні Пелюстки – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Збиваємо яйця з цукром. Сюди ж додаємо половину ванільного цукру – 10 гр.

Крок 2. Всипаємо борошно сюди, вливаємо варення і перешиваємо до однорідності і зникнення грудочок.

Крок 3. Окремо вимішуємо кефір, соду і одну столову ложку сметани. З’єднуємо з першою частиною тіста і ретельно вимішуємо.

Крок 4. Перелити тісто у форму для випікання.

Крок 5. Готуємо бісквіт 20 хвилин при температурі 200 градусів, після зменшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 10 хвилин.

Крок 6. Для крему збиваємо сметану з ванільним цукром і цукровою пудрою.

Крок 7. Остиглий корж ділимо на коржі.

Крок 8. Формуємо десерт з коржів та сметанного крему. Посипаємо мигдалевими пелюстками і залишаємо для просочення.

Крок 9. Торт «Негр в піні» з варенням готовий. Нарізуйте порційними шматочками і пригощайтеся.

Домашній торт «Негр в піні» з какао

Домашній торт «Негр в піні» з какао нескладно приготувати з використанням нашого перевіреного кулінарного рецепту з покроковими фотографіями. Готове ласощі нікого не залишить байдужим. Ваші близькі оцінять смак і апетитний вигляд десерту.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Цукор – 1 склянка
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 250 гр.
  • Молоко згущене – 0,5 банки.
  • Какао-порошок – 4 ст. л.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Оцет – 1 ст. л.

Для просочення:

  • Цукор – 4 ст. л.
  • Вода – 6 ст. л.
  • Мартіні/вино – 1 ст. л.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.

Для крему:

  • Какао-порошок – 2 ч. л.
  • Молоко згущене – 0,5 банки.
  • Масло вершкове – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Гарненько розтираємо курячі яйця з цукром.

Крок 2. Додаємо сюди сметану і соду, погашену оцтом.

Крок 3. Висипаємо сюди борошно і какао-порошок.

Крок 4. Вимішуємо однорідне тісто без грудочок.

Крок 5. Перелити тісто у форму і випікаємо близько 40 хвилин при температурі 180 градусів. Бісквіт розрізаємо на два коржі. Обмазуємо просоченням. Для цього прогріваємо воду з цукром до його розчинення, додаємо сік лимонний і перемішуємо з мартіні або вином.

Крок 6. Для крему збиваємо розм’якшене вершкове масло зі згущеним молоком. Невелику частину крему залишаємо для обмазування поверхні. Іншим промазуємо коржі.

Крок 7. В решту крему додаємо трохи какао-порошку. Поливаємо торт і залишаємо його для просочення.

Крок 8. Домашній торт «Негр в піні» з какао готовий. Пригощайтеся!

Торт «Негр в піні» зі сметаною

Торт «Негр в піні» зі сметаною – це яскравий апетитний десерт для всієї родини. Такі ласощі можна подавати до столу разом з чашкою гарячого чаю або кави. Приготувати такий торт зможе кожен. Використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно цільнозернові – 6 ст. л.
  • Сметана – 210 гр.
  • цукрова Пудра – за смаком.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Варення – за смаком.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Масло вершкове – 4 ст. л.
  • Цукор ванільний – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Варення з’єднуємо з содою і гарненько перемішуємо.

Крок 2. Додаємо до варенню збиті яйця з цукром.

Крок 3. Сюди ж відправляємо борошно, розтоплене вершкове масло і ванільний цукор. Вимішуємо тісто до однорідності.

Крок 4. Переливаємо його в форму для випікання. Готуємо 20 хвилин при температурі 200 градусів. Після зменшуємо температуру до 180 градусів і готуємо ще 10-15 хвилин.

Крок 5. Остуджуємо випечений бісквіт і поділяємо його на два коржі.

Крок 6. Для крему збиваємо сметану з цукровою пудрою. Обмазуємо коржі сметанним кремом. Зверху поливаємо десерт кремом. Можна прибрати в холодильник для просочення.

Крок 7. Торт «Негр в піні» зі сметаною готовий. Можна пробувати!

Торт «Негр в піні» на кефірі

Торт «Негр в піні» на кефірі – це простий і цікавий за смаком домашній торт, який послужить прекрасним доповненням до чашки гарячого чаю. На приготування ви не витратите багато часу. Для цього використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Варення – 1 склянка
  • Сода – 1 ч. л.
  • Кефір – 1 склянка
  • Яйце велике – 2 шт.
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Пудра цукрова – 4,5 ст. л.
  • Сир сирний – 0,5 кг
  • Какао -порошок – 1,5 ст. л.
  • ягідне Желе – 3 ст. л.
  • Вершки – 150 мл

Процес приготування:

Крок 1. З’єднуємо варення з кефіром і содою. Перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.

Крок 2. Розбиваємо сюди курячі яйця, додаємо цукор і добре перемішуємо.

Крок 3. Додаємо сюди борошно і какао. Знову все вимішуємо до зникнення грудочок.

Крок 4. Перелити масу у форму для випікання.

Крок 5. Випікаємо бісквіт 40 хвилин при температурі 180 градусів. Після остуджуємо продукт і ділимо на коржі.

Крок 6. Корж обмазуємо ягідним желе.

Крок 7. Збиваємо крем з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри. Обмазуємо корж кремом, доповнюємо другим коржем. Весь десерт також обмазуємо кремом і прикрашаємо за своїм смаком.

Крок 8. Торт «Негр в піні» на кефірі готовий. Можна подавати до столу!