Торт без випічки печива, сиру і желатину
Що може бути краще солодкого і смачного торта до чаю? Краще може бути тільки торт, приготований в домашніх умовах без випічки. Даний рецепт містить в собі опис ніжного і дуже смачного торта з печива, сиру і желатину. Легкий сирний крем прекрасно підходить для такого домашнього торта.
Час готування: 6 ч. 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Печиво – 250 гр.
- Сир – 500 гр.
- Желатин – 2 ст. л.
- Вода – 60 мл
- Сметана – 400 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Шоколад – для прикраси.
Процес приготування:
1. У глибокій ємності змішуємо сир, сметану і цукор.
2. Включаємо блендер і збиваємо дані інгредієнти до однорідної маси. Після цього залиште отриманий крем на 10 хвилин в стороні, щоб повністю розчинився цукор.
3. Желатин викладаємо в невелику ємність, заливаємо його водою, перемішуємо і залишаємо для набухання на 10 хвилин.
4. Коли желатин набубнявіє, його необхідно розтопити – нагріти до теплого стану, але не кип’ятити. Можна зробити це на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
5. Після цього додайте розтоплений желатин одну столову ложку сирного крему, перемішайте. Потім желатинову масу викладаємо в ємність з іншим кремом, все ретельно перемішуємо.
6. Застеляємо форму харчовою плівкою, на дно викладаємо основу з печива. Промазуємо її сирним кремом.
7. Після цього викладаємо поверх крему ще один шар печива.
8. Аналогічним чином збираємо торт повністю – необхідно чергувати шари з печива і сирного крему до моменту, поки не закінчаться дані інгредієнти. Ставимо торт в холодильник мінімум на 6 годин до повного застигання.
9. Застиглий торт прикрашаємо тертим шоколадом, розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Торт без випічки печива, сиру і желатину готовий!
Приємного вам чаювання!