Торт з печива без випічки – 10 рецептів з покроковими фото

Як приготувати торт без випічки печива з заварним кремом

Заварний крем – одна з смачних начинок для тортів. Готували ви коли-небудь торт з печива і заварного крему? Спробуйте! Виходить дуже незвично! Заварний крем відмінно просочує печиво, тому десерт в готовому вигляді виходить ніжним і дуже смачним. Такий торт – прекрасне рішення для сімейного свята або просто домашнього чаювання.

Час готування: 6 ч. 25 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій – 9.

Склад:

  • Печиво – 700 гр.
  • Молоко – 600 мл
  • Масло вершкове – 180 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Шоколад – для прикраси.

Процес приготування:

1. У каструлю вбиваємо яйця, додаємо до них цукор.

2. Збийте міксером дані інгредієнти до утворення легкої піни.

3. Потім всипте в каструлю з вмістом кукурудзяний крохмаль. Збийте все до однорідності.

4. Наступний крок – влийте до інших компонентів молоко.

5. Все перемішайте, поставте каструлю на вогонь. Варіть крем, постійно помішуючи його. Коли крем почне загусати і будуть з’являтися перші бульбашки, зніміть каструлю з вогню.

6. У гарячий крем додайте вершкове масло, перемішайте.

7. Збийте приготований крем міксером протягом 1-2 хвилин, це дозволить крему стати більш повітряним і ніжним.

8. Страва, в якій буде збиратися торт, промажте заварним кремом. Потім викладіть на нього перший шар печива.

9. Промажте шар печива кремом, потім знову викладіть печиво. Аналогічним чином зберіть весь торт, чергуючи шари з заварного крему і печива. Зібраний торт промажте з усіх боків кремом. Поставте десерт мінімум на 5-6 годин в холодильник.

10. Торт з печива з заварним кремом готовий! Натріть на дрібній тертці шоколад, прикрасьте їм торт, поріжте на порційні шматочки і подавайте до столу!

Приємного вам чаювання!