Як приготувати торт без випічки печива з заварним кремом
Заварний крем – одна з смачних начинок для тортів. Готували ви коли-небудь торт з печива і заварного крему? Спробуйте! Виходить дуже незвично! Заварний крем відмінно просочує печиво, тому десерт в готовому вигляді виходить ніжним і дуже смачним. Такий торт – прекрасне рішення для сімейного свята або просто домашнього чаювання.
Час готування: 6 ч. 25 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій – 9.
Склад:
- Печиво – 700 гр.
- Молоко – 600 мл
- Масло вершкове – 180 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Шоколад – для прикраси.
Процес приготування:
1. У каструлю вбиваємо яйця, додаємо до них цукор.
2. Збийте міксером дані інгредієнти до утворення легкої піни.
3. Потім всипте в каструлю з вмістом кукурудзяний крохмаль. Збийте все до однорідності.
4. Наступний крок – влийте до інших компонентів молоко.
5. Все перемішайте, поставте каструлю на вогонь. Варіть крем, постійно помішуючи його. Коли крем почне загусати і будуть з’являтися перші бульбашки, зніміть каструлю з вогню.
6. У гарячий крем додайте вершкове масло, перемішайте.
7. Збийте приготований крем міксером протягом 1-2 хвилин, це дозволить крему стати більш повітряним і ніжним.
8. Страва, в якій буде збиратися торт, промажте заварним кремом. Потім викладіть на нього перший шар печива.
9. Промажте шар печива кремом, потім знову викладіть печиво. Аналогічним чином зберіть весь торт, чергуючи шари з заварного крему і печива. Зібраний торт промажте з усіх боків кремом. Поставте десерт мінімум на 5-6 годин в холодильник.
10. Торт з печива з заварним кремом готовий! Натріть на дрібній тертці шоколад, прикрасьте їм торт, поріжте на порційні шматочки і подавайте до столу!
Приємного вам чаювання!