Простий і швидкий рецепт торта з печива «Ювілейне» без випічки
найсмачніші десерти – ті, що готуються просто і швидко з доступних інгредієнтів. Цей рецепт приготування торта без випічки з популярного печива «Ювілейне» сподобається всім без винятку! Такий десерт – відмінний варіант і доповнити сімейне чаювання, і нагодувати дітей сиром.
Час готування: 3 ч. 10 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Печиво Ювілейне – 500-600 гр.
- Сир – 500 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Цукор-пісок – 150-200 гр.
- Ванілін – 5 гр.
- Молоко – 1 склянка
Процес приготування:
1. Змішуємо сир, розм’якшене вершкове масло, ванілін і цукор.
2. Після ретельного перемішування в результаті вийде однорідний сирний крем.
3. Подрібніть в дрібну крихту 2-3 печива.
4. У невелику ємність налийте молоко. Перед тим, як збирати торт, кожне печиво необхідно опустити в молоко приблизно на 3-5 секунд.
5. Готуємо відповідну ємність. Викладаємо на дно шар печива «Ювілейне», потім промазуємо його рясно сирним кремом. Після крему знову викладайте шар печива.
6. Крок за кроком, чергуючи шари з сирного крему і печива, збираємо весь торт. Залишилися кремом ретельно промазуємо всю поверхню торта. Прикрасити готовий торт можна крихтами печива. Поставте ласощі в холодильник мінімум на 3 години. Торт з печива «Ювілейне» без випічки готовий!
Приємного вам чаювання!