Тушена капуста класична – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Тушкована капуста в мультиварці

Тушкована капуста в мультиварці – це перевірений та вдалий рецепт, який вам обов’язково сподобається та буде записаний у кулінарну книгу! Готуємо з найпростіших і найбюджетніших компонентів і насолоджуємося неймовірним смаком. Рекомендується подавати до столу разом із баварськими ковбасками.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Часник гранульований – 1 год.
  • Сушена петрушка – 1 ч.л.
  • Кетчуп – 100 гр.
  • Олія соняшникова – для смаження.
  • Вода – 30 мл.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Озброюємося овочечисткою або гострим ножем і максимально тонко шаткуємо капусту.

Крок 2. Запускаємо режим «жаріння» і розігріваємо олію, пасеруємо подрібнену цибулю з морквою і додаємо капусту.

Крок 3. Відміряємо необхідну кількість кетчупу та приправ.

Крок 4. Засипаємо спеції та сіль до капусти, втручаємо кетчуп і підливаємо воду. Закриваємо кришку і на 35 хвилин запускаємо програму «гасіння».

Крок 5. Соковиту та ароматну капусту подаємо до обіду та трапезуємо. Смачного!