Тушкована капуста в мультиварці
Тушкована капуста в мультиварці – це перевірений та вдалий рецепт, який вам обов’язково сподобається та буде записаний у кулінарну книгу! Готуємо з найпростіших і найбюджетніших компонентів і насолоджуємося неймовірним смаком. Рекомендується подавати до столу разом із баварськими ковбасками.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 0,5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Часник гранульований – 1 год.
- Сушена петрушка – 1 ч.л.
- Кетчуп – 100 гр.
- Олія соняшникова – для смаження.
- Вода – 30 мл.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Озброюємося овочечисткою або гострим ножем і максимально тонко шаткуємо капусту.
Крок 2. Запускаємо режим «жаріння» і розігріваємо олію, пасеруємо подрібнену цибулю з морквою і додаємо капусту.
Крок 3. Відміряємо необхідну кількість кетчупу та приправ.
Крок 4. Засипаємо спеції та сіль до капусти, втручаємо кетчуп і підливаємо воду. Закриваємо кришку і на 35 хвилин запускаємо програму «гасіння».
Крок 5. Соковиту та ароматну капусту подаємо до обіду та трапезуємо. Смачного!