Класична тушкована капуста з картоплею
Класична тушкована капуста з картоплею – це ароматна і дуже смачна страва, яка добре, як сама по собі, так і в поєднанні із запеченим птахом, смаженою свининою або відвареною яловичиною. Який із варіантів не припав би вам до душі, ви залишитеся задоволені!
Час приготування – 1 год. 10 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3.
Інгредієнти:
- Картопля – 4 шт.
- Капуста – 600 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Олія соняшникова – для смаження.
- Паста томатная – 1 ст.л.
- Трави прованські – 1 год.
- Вода – 50 мл.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Продуктовий набір, який нам необхідний, викладаємо на робочий стіл: овочі очищаємо і промиваємо.
Крок 2. Цибулю і картоплю нарізаємо кубиком, капусту шаткуємо, а моркву натираємо на тертці.
Крок 3. На олії пасеруємо до розм’якшення цибулю і моркву.
Крок 4. Змішуємо засмажку з капустою, закриваємо кришкою і гасимо протягом 20 хвилин.
Крок 5. Після закінчення зазначеного часу додаємо воду і картопля. Продовжуємо томити до м’якості картопляних скибочок.
Крок 6. У готовий склад вводимо сіль, томатну пасту та приправи – заважаємо та прогріваємо ще 5 хвилин, щоб спеції розкрили свій аромат.
Крок 7. До столу подаємо у гарячому вигляді та насолоджуємося. Смачного!