Капуста, тушкована з грибами
Капуста, тушкована з грибами – це ароматне блюдо, скуштувавши яке одного разу, ви повертатиметеся до цього рецепту знову і знову. Весь секрет полягає в суміші свіжої та квашеної капусти, а також додаванні сухих білих грибів, які насичують страву неперевершеним ароматом.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порцій – 4.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 0,5 шт.
- Капуста квашеная – 400 гр.
- Гриби білі сухі – 1 жменю.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Кріп – 4 гілочки.
- Олія оливкова – 1 ст.л.
- Олія вершкове – 1 ст.л.
- Сіль – 0,25 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Капусту шаткуємо тонкою соломкою.
Крок 2. Цибулину очищаємо та нарізаємо півкільцями.
Крок 3. У товстостінному сотейнику розігріваємо вершкове та оливкове масло, обсмажуємо цибулю до м’якості та прозорості.
Крок 4. Гриби на 10 хвилин замочуємо в окропі, потім промиваємо та розрізаємо на невеликі сегменти.
Крок 5. До пасерування висипаємо капусту, помішуємо і прогріваємо. Через 5-7 хвилин додаємо гриби та відвар, в якому вони замочувалися. Солимо.
Крок 6. Викладаємо в основний склад квашену капусту, закриваємо кришкою і гасимо 20-25 хвилин до готовності всіх компонентів.
Крок 7. Перекладаємо овочі з грибами у спільну страву та прикрашаємо рубаним кропом. Смачного!