Як смачно загасити картоплю з куркою і грибами?
Шампіньйони і інші гриби – це прекрасне доповнення до різних гарнірів і м’яса, а картоплю з куркою не є винятком. Готуємо тушковану курку з овочами і всього лише за 50 хвилин отримуємо нереально смачне, ароматне і ситне блюдо.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Грудка куряча – 300 гр.
- Печериці – 200 гр.
- Картопля – 7 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Томати – 1 шт.
- Масло рослинне – 40 мл
- Зелень (будь-яка) – 4 гілочки.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. М’ясо ріжемо кубиками середнього розміру і викладаємо на дно каструлі з додаванням рослинної олії – відправляємо на плиту.
2. Моркву натираємо на тертці, а цибулю кришимо за допомогою ножа. Подрібнені овочі засипаємо до філе, перемішуємо і продовжуємо підготовку.
3. Печериці нарізаємо тонкими пластинками і відправляємо в каструлю.
4. Слідом відправляємо томат порізану кубиком. Ретельно розмішуємо компоненти і тушкуємо на середньому полум’я.
5. Картоплю очищаємо і ріжемо на четвертинки – засипаємо поверх м’яса з овочами.
6. Заливаємо все вміст каструлі водою або бульйоном так, щоб рідина покривала всі інгредієнти. Солимо за смаком.
7. Тушкуємо до м’якості картопляних скибочок, посипаємо дрібно посіченою зеленню і розкладаємо по піалах. Приємного апетиту!