Тушкована картопля з куркою – 10 покрокових рецептів з фото

Як смачно загасити картоплю з куркою і грибами?

Шампіньйони і інші гриби – це прекрасне доповнення до різних гарнірів і м’яса, а картоплю з куркою не є винятком. Готуємо тушковану курку з овочами і всього лише за 50 хвилин отримуємо нереально смачне, ароматне і ситне блюдо.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Грудка куряча – 300 гр.
  • Печериці – 200 гр.
  • Картопля – 7 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Томати – 1 шт.
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Зелень (будь-яка) – 4 гілочки.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. М’ясо ріжемо кубиками середнього розміру і викладаємо на дно каструлі з додаванням рослинної олії – відправляємо на плиту.

2. Моркву натираємо на тертці, а цибулю кришимо за допомогою ножа. Подрібнені овочі засипаємо до філе, перемішуємо і продовжуємо підготовку.

3. Печериці нарізаємо тонкими пластинками і відправляємо в каструлю.

4. Слідом відправляємо томат порізану кубиком. Ретельно розмішуємо компоненти і тушкуємо на середньому полум’я.

5. Картоплю очищаємо і ріжемо на четвертинки – засипаємо поверх м’яса з овочами.

6. Заливаємо все вміст каструлі водою або бульйоном так, щоб рідина покривала всі інгредієнти. Солимо за смаком.

7. Тушкуємо до м’якості картопляних скибочок, посипаємо дрібно посіченою зеленню і розкладаємо по піалах. Приємного апетиту!