Варення з абрикосів без кісточок – 10 рецептів на зиму з фото покроково

Дуже смачне варення з абрикосів з апельсинами

Доведено, що помаранчевий колір покращує настрій. Цей факт пояснює загальну любов з абрикосово-апельсинового варення. Ніхто не може встояти перед його смаком, кольором і ароматом.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 1.

Склад:

  • Абрикоси – 500 гр.
  • Апельсини – 400 гр.
  • Цукор – 0,5 склянки

Процес приготування:

1. Абрикоси промийте, просушіть і видаліть кісточки.

2. Наріжте половинки на більш дрібні часточки.

3. Апельсини помийте, очистіть від шкірки, видавіть сік і разом з м’якоттю додайте його до абрикосам.

4. До фруктів додайте цукор і поставте варитися на повільний вогонь.

5. Варіть 30-40 хвилин, постійно помішуючи варення, щоб воно не підгоріло.

6. Готове варення розкладіть по банках і загорніть їх. Остудіть загортання при кімнатній температурі, потім перемістіть їх на зберігання в прохолодне місце.

Приємного апетиту!