Простий і смачний рецепт приготування варення з ревеню з яблуком
Любителям варення такий рецепт точно припаде до смаку. Солодкі яблука ідеально доповнюють кислий ревінь і в результаті у вас виходить чудова домашня солодкість для випічки і не тільки.
Час готування: 100 хв
Час приготування: 50 хв.
Порцій: 8.
Інгредієнти:
- Ревінь – 1 кг
- Апельсин – 1 шт.
- Яблука – 2 шт.
- Вода – 200 мл
- Цукор – 1,5 кг
- Імбир – 10 гр.
Процес приготування:
1. Ревінь помийте, очистіть від верхньої пленочки і наріжте кубиками.
2. Апельсин добре помийте і цедру натріть його на дрібній тертці. Додайте Цедру до ревеню.
3. З м’якоті апельсина вичавити сік, і теж додайте до ревеню з цедрою.
4. Імбир очистити і дрібно наріжте, додайте його до інших інгредієнтів.
5. Яблука очистіть від шкірки і наріжте кубиками.
6. У каструлю додайте яблука і влийте воду, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть 20 хвилин.
7. Після цього всипте цукор, перемішайте і продовжуйте варити 25 хвилин.
8. Потім гаряче варення розлийте по банках і щільно закрийте їх кришками. Остудіть варення при кімнатній температурі, потім поставте в прохолодне місце на зберігання.
Приємного апетиту!