Дуже смачне варення з ревеню з м’ятою на зиму
Приготувати варення з ревеню на зиму дуже просто, при цьому існує величезна кількість поєднань з різними ягодами, фруктами та іншими добавками. Свіжа м’ята додасть особливий аромат вашому варенню.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 12.
Склад:
- Ревінь – 500 гр.
- Цукор – 500 гр.
- М’ята – 50 гр.
Процес приготування:
1. Стебла ревеню і м’яту помийте. Черешки очистіть від пленочек.
2. М’яту і ревінь наріжте, покладіть в емальовану ємність, засипте цукром і залишити на 12-14 годин.
3. Поставте ємність на вогонь, закип’ятити і варіть 10 хвилин.
4. Поки вариться варення, знімайте пінку і періодично перемішуючи його.
5. Гаряче варення розкладіть по банках і загорніть їх. Варення остудіть при кімнатній температурі, після цього перенесіть в прохолодне місце для зберігання.
Приємного апетиту!