Яблучний сік через соковижималку на зиму – 5 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Яблучний сік через соковижималку на зиму — чарівний напій можна заготовити в домашніх умовах. Натуральний яблучний сік – джерело вітамінів і корисних мікроелементів. Для цього ми підібрали 5 відмінних рецептів.

Яблучний сік з м’якоттю через соковижималку на зиму

Натуральний яблучний сік при правильній консервації чудово зберігаються в коморі всю зиму. У вас на столі завжди будуть смачні джерела необхідних вітамінів для підтримки імунітету в зимовий час.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Яблука 1.2 кг
  • Цукор-пісок-1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як заготовити яблучний сік через соковижималку на зиму в домашніх умовах? Яблука вимийте і просушіть.
  2. Яблука наріжте часточками, видаліть коробочки з насінням.
  3. Пропустіть яблука через м’ясорубку два рази.
  4. Макуха викладіть в каструлю, додайте дві склянки води і поставте на вогонь.
  5. Пюре доведіть до кипіння, потім протріть його через сито.
  6. Змішати яблучний сік, цукор і пюре, поставте масу на вогонь, доведіть до кипіння, зніміть з поверхні піну.
  7. Гарячий сік розлийте по стерилізованим банкам і відразу загорніть їх металевими кришками. Укутайте закачування теплим рушником до повного охолодження, потім перемістіть на зберігання в прохолодне місце.

Приємного апетиту!