Ватрушка з сиром та бананом
Ватрушка з сиром і бананом може опинитися на вашому столі лише через одну годину! Спробувавши спекти такий десерт, ви будете приємно здивовані ніжною структурою готової ватрушки, що тане в роті. Але будьте пильні, якщо ви дотримуєтеся правильного харчування, то встояти буде дуже складно!
Час приготування – 1 год.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 6.
Інгредієнти:
- Банани – 1 шт.
- Сир – 400 гр.
- Борошно – 100 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Цукор-пісок – 3 ст.
- Цукор ванільний – 10 гр.
- Розпушувач тесту – ½ ч.л.
- Олія вершкове – 10 гр.
Процес приготування:
Крок 1. У чашу з високими бортиками викладаємо половину сиру, насипаємо ½ цукрового піску, також додаємо два жовтки.
Крок 2. Вводимо борошно та розпушувач тіста.
Крок 3. Замішуємо м’яке тісто, формуємо грудку і прибираємо в холодильну камеру на 5 хвилин.
Крок 4. Тим часом, готуємо начинку: сир, що залишився з цукром + ванільний цукор і білки збиваємо в блендері до гладкої і однорідної консистенції.
Крок 5. Форму для випікання промазуємо м’яким вершковим маслом, розподіляємо тісто, формуючи пальцями борти і дно.
Крок 6. Викладаємо ніжну сирну масу.
Крок 7. Додаємо скибочки очищеного банана.
Крок 8. Готуємо ватрушку за 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Крок 9. Апетитний десерт остуджуємо і легко витягаємо з форми. Приємного чаювання!