Ватрушки з сиром – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Ніжна і дуже смачна французька ватрушка з сиром

Ніжна французька ватрушка з сиром підходить до чашки гарячого чаю або кави. Також страву можна подавати на полуденок. Приготуйте апетитний десерт по простому рецептом, порадуйте близьких ароматним частуванням.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 8

Склад:

  • Борошно – 300 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Для начинки:

  • Сир – 500 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 200 гр.
  • Ванілін – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. Спочатку підготуємо начинку для ватрушки. Розминаємо виделкою сир з цукром, ваніліном і розбиваємо в нього два яйця.

2. Розмішуємо масу. Можна збити її блендером для отримання більш ніжного продукту.

3. Для тіста просіваємо борошно з розпушувачем. Занурюємо в сухий продукт маленькі шматочки вершкового масла.

4. Добре розминаємо продукт руками до однорідності.

5. Половину тіста викладаємо у форму для випікання. Далі рівним шаром викладаємо сирну начинку і накриваємо продукт залишками тіста.

6. Ставимо форму з вмістом в духовку. Готуємо страву 40 хвилин при температурі 180 градусів.

7. Витягаємо ароматний десерт з духовки, розрізаємо його на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!