Ніжна і дуже смачна французька ватрушка з сиром
Ніжна французька ватрушка з сиром підходить до чашки гарячого чаю або кави. Також страву можна подавати на полуденок. Приготуйте апетитний десерт по простому рецептом, порадуйте близьких ароматним частуванням.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 8
Склад:
- Борошно – 300 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Для начинки:
- Сир – 500 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 200 гр.
- Ванілін – 1 щіпка.
Процес приготування:
1. Спочатку підготуємо начинку для ватрушки. Розминаємо виделкою сир з цукром, ваніліном і розбиваємо в нього два яйця.
2. Розмішуємо масу. Можна збити її блендером для отримання більш ніжного продукту.
3. Для тіста просіваємо борошно з розпушувачем. Занурюємо в сухий продукт маленькі шматочки вершкового масла.
4. Добре розминаємо продукт руками до однорідності.
5. Половину тіста викладаємо у форму для випікання. Далі рівним шаром викладаємо сирну начинку і накриваємо продукт залишками тіста.
6. Ставимо форму з вмістом в духовку. Готуємо страву 40 хвилин при температурі 180 градусів.
7. Витягаємо ароматний десерт з духовки, розрізаємо його на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!