Соковиті відбивні зі свинини з грибами в духовці
Ситні і ароматні свинячі відбивні – що може бути краще для сімейного обіду. Таке м’ясне блюдо можна подавати без гарніру, грибна «подушка» цілком може його замінити.
Час приготування: 55
Час приготування: 55 хв
Порцій – 4-5
Склад:
- Свиняча вирізка – 550-600 гр.
- Сир твердий – 120 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Зелень – за смаком.
- Печериці – 120-150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 150 гр.
- Сметана 15 % – 200 мл
- Часник – 2-4 зуб.
- Сіль – за смаком.
- Спеції для м’яса – за смаком.
- Рослинне масло – 20 мл
Процес приготування:
Крок 1. М’якоть свинини промийте, зріжте надлишки жиру. М’ясо наріжте стейками.
Крок 2. Накрийте м’ясо харчовою плівкою і відбийте його кухонним молотком, м’ясо посоліть за смаком.
Крок 3. Отримані відбивні обсмажте на рослинній олії з обох сторін.
Крок 4. Сир натріть на дрібній тертці, цибулю наріжте півкільцями, печериці – часточками. Зелень і часник подрібніть і додайте їх в сметану.
Крок 5. Деко змастіть рослинною олією, викладіть на нього відбивні.
Крок 6. Далі покладіть цибулю, посипте спеціями.
Крок 7. Потім зробіть шар з грибів.
Крок 8. Змастіть заготівлю сметанним соусом.
Крок 9. Зверху посипте тертим сиром і відправте деко в духовку, розігріту до 200 градусів, на 30 хвилин.
Крок 10. Відбивні з грибами виходять соковитими і смачними.