Відбивні зі свинини в духовці

Соковиті відбивні зі свинини з грибами в духовці

Ситні і ароматні свинячі відбивні – що може бути краще для сімейного обіду. Таке м’ясне блюдо можна подавати без гарніру, грибна «подушка» цілком може його замінити.

Час приготування: 55

Час приготування: 55 хв

Порцій – 4-5

Склад:

  • Свиняча вирізка – 550-600 гр.
  • Сир твердий – 120 гр.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Зелень – за смаком.
  • Печериці – 120-150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Сметана 15 % – 200 мл
  • Часник – 2-4 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для м’яса – за смаком.
  • Рослинне масло – 20 мл

Процес приготування:

Крок 1. М’якоть свинини промийте, зріжте надлишки жиру. М’ясо наріжте стейками.

Крок 2. Накрийте м’ясо харчовою плівкою і відбийте його кухонним молотком, м’ясо посоліть за смаком.

Крок 3. Отримані відбивні обсмажте на рослинній олії з обох сторін.

Крок 4. Сир натріть на дрібній тертці, цибулю наріжте півкільцями, печериці – часточками. Зелень і часник подрібніть і додайте їх в сметану.

Крок 5. Деко змастіть рослинною олією, викладіть на нього відбивні.

Крок 6. Далі покладіть цибулю, посипте спеціями.

Крок 7. Потім зробіть шар з грибів.

Крок 8. Змастіть заготівлю сметанним соусом.

Крок 9. Зверху посипте тертим сиром і відправте деко в духовку, розігріту до 200 градусів, на 30 хвилин.

Крок 10. Відбивні з грибами виходять соковитими і смачними.