Простий і смачний рецепт віденських вафлею на кефірі
М’які і ніжні віденські вафлі можна приготувати на кефірі. Блюдо вийде в міру солодким і ароматним. Простий домашній десерт можна подавати до ранкової кави або чаю.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Борошно – 1 склянка
 - Яйце – 2 шт.
 - Кефір – 1,5 склянки
 - Розпушувач – 2 ч. л.
 - Цукор – 3 ст. л.
 - ванільний Цукор – 0,5 ч. л.
 - Сіль – 1 щіпка.
 - Масло вершкове – 2 ст. л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Розбиваємо в глибоку посуд два яйця. Всипаємо до них два види цукру і сіль.
Крок 2. Збиваємо масу міксером або віночком. Важливо, щоб сухі інгредієнти повністю розчинилися.
Крок 3. Заздалегідь дістаємо кефір з холодильника і вливаємо його до яєчної суміші, коли він стане кімнатної температури. Відразу ж просіваємо борошно з розпушувачем.
Крок 4. Виливаємо в масу розтоплене вершкове масло і починаємо ретельно збивати. Отримуємо гладке тягуче тісто, як на оладки.
Крок 5. Виливаємо тісто в вафельницю і готуємо продукт 3-5 хвилин.
Крок 6. Готовим вафель даємо трохи охолонути.
Крок 7. Десерт готовий до подачі! Можна прикрасити страву цукровою пудрою і свіжими ягодами. Приємного апетиту!












