Покроковий рецепт приготування віденських вафлею з сиром
Пишні і ситні віденські вафлі можна приготувати за особливим рецептом з додаванням сиру. Такий десерт ідеально підходить для сімейного сніданку. Його можна доповнити варенням, медом або свіжими ягодами.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Сир – 500 гр.
- Борошно – 200 гр.
- Яйце – 6 шт.
- Цукор – 4 ст. л.
- Сода – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор ванільний – 2 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку тарілку викладаємо сир. Якщо він великий, то попередньо його варто розтерти. Сюди ж розбиваємо яйця, додаємо два види цукру і сіль.
Крок 2. Ретельно розмішуємо сирну масу і просіваємо до неї борошно з содою.
Крок 3. Ложкою розмішуємо масу до однорідності. Має вийти м’яке і липке тісто.
Крок 4. Викладаємо вміст у вафельницю і готуємо близько 5 хвилин до яскравого рівномірного нанесення.
Крок 5. Готові вафлі акуратно виймаємо і залишаємо остуджуватися.
Крок 6. Десерт доповнюємо і прикрашаємо за смаком. Готово, можна подавати до столу!