Віденські вафлі – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування віденських вафлею з сиром

Пишні і ситні віденські вафлі можна приготувати за особливим рецептом з додаванням сиру. Такий десерт ідеально підходить для сімейного сніданку. Його можна доповнити варенням, медом або свіжими ягодами.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Сир – 500 гр.
  • Борошно – 200 гр.
  • Яйце – 6 шт.
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор ванільний – 2 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку тарілку викладаємо сир. Якщо він великий, то попередньо його варто розтерти. Сюди ж розбиваємо яйця, додаємо два види цукру і сіль.

Крок 2. Ретельно розмішуємо сирну масу і просіваємо до неї борошно з содою.

Крок 3. Ложкою розмішуємо масу до однорідності. Має вийти м’яке і липке тісто.

Крок 4. Викладаємо вміст у вафельницю і готуємо близько 5 хвилин до яскравого рівномірного нанесення.

Крок 5. Готові вафлі акуратно виймаємо і залишаємо остуджуватися.

Крок 6. Десерт доповнюємо і прикрашаємо за смаком. Готово, можна подавати до столу!