Дуже смачний вок з фунчозой, куркою і овочами?
Яскрава кулінарна ідея для вашого швидкого обіду – вок з додаванням фунчозы, курячого філе і овочів. Просте блюдо порадує оригінальним смаком і поживними властивостями.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Фунчоза — 1 упаковка.
 - Філе куряче – 3 шт.
 - Цукіні — 1 шт.
 - Перець болгарський — 1 шт.
 - Морква — 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
 - Часник — 1 зубчик
 - соєвий Соус — 3 ст. л.
 - Соус теріякі — 100 мл
 - Кунжут — за смаком.
 - Масло оливкове — для смаження.
 
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком. Куряче філе відразу ріжемо невеликими шматочками, а овочі промиваємо.
Крок 2. М’ясо доповнюємо подрібненою цибулею, заливаємо соусом теріякі, розмішує і залишаємо маринуватися. Цукіні, болгарський перець і моркву ріжемо тонкою соломкою.
Крок 3. Смажимо курку в оливковій олії до готовності, а після додаємо до неї овочі.
Крок 4. Доставляємо сюди соєвий соус і дрібно порізаний зубчик часнику. Тушкуємо до готовності овочів. Фунчозу окремо заварюємо протягом 5-7 хвилин.
Крок 5. Доповнюємо блюдо фунчозой, акуратно розмішує і посипаємо кунжутом. Крок 6. Готово, можна подавати до столу!












