Вуха на багатті в казані – 6 рецептів приготування з фото покроково

Як правильно зварити справжню юшку з щуки на вогнищі?

Домашню юшку на багатті можна готувати з багатьох видів риби. Спробуйте варіант з додаванням щуки. Страва порадує яскравим ароматом і насиченим смаком. Підходить для великої компанії.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 12

Інгредієнти:

  • Щука – 0,8 кг
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошок – 1 ч. л.
  • Зелень для подачі.
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

1. Щуку промиваємо під водою і нарізаємо на невеликі шматки. Хвіст і голову можна прибрати. Викладаємо рибу в казан з водою, встановлений багатті. Чекаємо кипіння.

2. Слідом очищаємо картоплю і ріжемо його на шматочки середнього розміру.

3. Яким зручним способом нарізаємо цибулю з морквою. Занурюємо овочі в рибний бульйон.

4. Солимо і перчимо заготовку. Розмішуємо і тримаємо над багаттям ще близько 40 хвилин.

5. Ароматний рибний суп готовий. Розливайте страву по тарілках, доповнюйте його свіжою зеленню і пригощайте близьких!