Як правильно зварити справжню юшку з щуки на вогнищі?
Домашню юшку на багатті можна готувати з багатьох видів риби. Спробуйте варіант з додаванням щуки. Страва порадує яскравим ароматом і насиченим смаком. Підходить для великої компанії.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 12
Інгредієнти:
- Щука – 0,8 кг
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний горошок – 1 ч. л.
- Зелень для подачі.
- Вода – 3 л
Процес приготування:
1. Щуку промиваємо під водою і нарізаємо на невеликі шматки. Хвіст і голову можна прибрати. Викладаємо рибу в казан з водою, встановлений багатті. Чекаємо кипіння.
2. Слідом очищаємо картоплю і ріжемо його на шматочки середнього розміру.
3. Яким зручним способом нарізаємо цибулю з морквою. Занурюємо овочі в рибний бульйон.
4. Солимо і перчимо заготовку. Розмішуємо і тримаємо над багаттям ще близько 40 хвилин.
5. Ароматний рибний суп готовий. Розливайте страву по тарілках, доповнюйте його свіжою зеленню і пригощайте близьких!