Яблука на зиму – 10 кращих рецептів заготовок з покроковими фото

Пюре з яблук зі згущеним молоком «Неженка»

Пюре з яблук зі згущеним молоком «Неженка» — це дивовижно смачна заготовка, яка припаде до смаку кожному, бо встояти перед гладкою і однорідною текстурою, а також вершковим ароматом, просто неможливо. І неважливо, чи дотримуєтеся ви дієту або ПП, але спробувати таке частування повинен кожен!

Час приготування – 90 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 10-12.

Склад:

  • Згущене молоко – 1 банка.
  • Яблука – 5 кг
  • Цукор-пісок – ½ склянки
  • Вода – 1 склянка

Процес приготування:

Крок 1. Яблука перебираємо і ретельно промиваємо.

Крок 2. За допомогою овочечистки, знімаємо шкірку, ріжемо часточками.

Крок 3. У каструльку наливаємо воду і засипаємо нарізку, тушкуємо під кришкою близько 40-60 хвилин.

Крок 4. Після закінчення часу, пробиваємо масу блендером до однорідності.

Крок 5. Додаємо згущене молоко і цукровий пісок – перемішуємо.

Крок 6. Склад тримаємо на мінімальному нагріві ще 10-15 хвилин.

Крок 7. Розливаємо ніжний десерт з підготовленим банкам і щільно закорковуємо. Приємного апетиту!