Сушені гриби, підберезники на зиму
Сушені гриби, підберезники на зиму – корисна і ароматна заготівля, для приготування якої нам не потрібно нічого, крім свіжозібраних грибів. Процес займе кілька днів, так як сушка буде здійснюватися природним шляхом, тобто на сонці.
Час готування – 3-4 доби.
Час приготування – 15-20 хв.
Порції – 7.
Склад:
- Підберезники – 2 кг
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком готування ретельно перебираємо гриби, викидаємо всі ті, на яких є видимі пошкодження або сліди паразитів.
Крок 2. Нарізаємо кожен грибок, як показано на фото.
Крок 3. На сонячний балкон виносимо грати від духовки і в один шар розкладаємо скибочки підберезників.
Крок 4. Залишаємо гриби в такому вигляді на 3-4 дні, іноді повертаючи.
Крок 5. Готовий продукт зберігаємо в паперовому пакеті чи скляній баночці. Приємного апетиту!