Омлет із броколі
Омлет з броколі – це смачна та яскрава страва, яка точно урізноманітнить меню ваших сніданків. Крім того, таке частування виходить неймовірно поживним і при цьому не надто калорійним. Порадуйте себе та близьких корисним продуктом за допомогою нашої кулінарної ідеї.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт.
- Сметана – 2 ст.
- Борошно – 2-3 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Брокколі – 4 суцвіття.
- Масло вершкове – для змащування.
Процес приготування:
Крок 1. Суцвіття броколі опускаємо в киплячу воду на дві хвилини. Потім акуратно дістаємо їх та споліскуємо холодною водою.
Крок 2. З’єднуємо курячі яйця, сметану та дрібку солі. Добре збиваємо.
Крок 3. Сюди ж висипаємо борошно і перемішуємо до зникнення грудочок.
Крок 4. Беремо невеликі формочки для випікання. Обмазуємо їх вершковим маслом.
Крок 5. Розкладаємо по формах шматочки броколі.
Крок 6. Заливаємо суцвіття яєчною сумішшю.
Крок 7. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15-20 хвилин.
Крок 8. Омлет із броколі готовий. Подавайте до столу та пригощайтеся!