Як приготувати омлет – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Смачний омлет у духовці

Смачний омлет у духовці – оригінальний спосіб приготування традиційного частування, яке послужить чудовим сніданком чи перекушуванням. Випекти омлет у духовці зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки. Порадуйте себе та близьких!

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яйце – 5 шт.
  • Молоко – 250мл.
  • Сіль за смаком.
  • Олія вершкове – 60 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Візьміть п’ять курячих яєць. До речі, ви знаєте спосіб перевірки їх на свіжість? Зануріть продукт у невелику миску з холодною водою. Якщо яйця тонуть, значить вони свіжі та омлет з них вийде пишним та повітряним.

Крок 2. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску. Вимірюємо потрібну кількість молока.

Крок 3. Збиваємо яйця віночком та вливаємо до них молоко.

Крок 4. Солимо і знову збиваємо. Робити це до пишної піни не потрібно.

Крок 5. Невелику форму для запікання обмазуємо вершковим маслом.

Крок 6. Переливаємо сюди яєчну суміш. Запікаємо частування 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 7. Смачний омлет у духовці готовий. Подавайте до столу та пригощайтеся!