Омлет Пуляр
Омлет Пуляр – це вишукане частування французької кухні, яке нікого не залишить байдужим. Така страва відрізняється неймовірною ніжністю та легкістю. Подавайте апетитний омлет до сімейного сніданку, а для простого приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Яйце – 4 шт.
- Молоко – 2 ст.
- Сіль за смаком.
- Суміш перців – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Акуратно відокремлюємо білки від жовтків. В одній мисці сполучаємо жовтки, солимо їх, посипаємо сумішшю перців і злегка збиваємо.
Крок 2. Розігріваємо сковороду та вливаємо сюди суміш із жовтків.
Крок 3. Даємо заготівлі трохи схопитися і одразу прибираємо сковороду з плити.
Крок 4. Яєчні білки солимо та збиваємо до пишної стійкої піни.
Крок 5. Рівним шаром укладаємо білкову масу на шар із жовтків.
Крок 6. Забираємо заготовку в розігріту до 160 градусів духовку на 5-7 хвилин. Після готовності омлет ділимо на дві частини і складаємо один на одного.
Крок 7. Омлет Пуляр готовий. Подавайте до столу та пригощайтеся!