Як приготувати омлет – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Омлет Пуляр

Омлет Пуляр – це вишукане частування французької кухні, яке нікого не залишить байдужим. Така страва відрізняється неймовірною ніжністю та легкістю. Подавайте апетитний омлет до сімейного сніданку, а для простого приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Яйце – 4 шт.
  • Молоко – 2 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Суміш перців – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Акуратно відокремлюємо білки від жовтків. В одній мисці сполучаємо жовтки, солимо їх, посипаємо сумішшю перців і злегка збиваємо.

Крок 2. Розігріваємо сковороду та вливаємо сюди суміш із жовтків.

Крок 3. Даємо заготівлі трохи схопитися і одразу прибираємо сковороду з плити.

Крок 4. Яєчні білки солимо та збиваємо до пишної стійкої піни.

Крок 5. Рівним шаром укладаємо білкову масу на шар із жовтків.

Крок 6. Забираємо заготовку в розігріту до 160 градусів духовку на 5-7 хвилин. Після готовності омлет ділимо на дві частини і складаємо один на одного.

Крок 7. Омлет Пуляр готовий. Подавайте до столу та пригощайтеся!