Як відварити свіжі неочищені креветки в каструлі?
Правильна варіння креветок дозволить зберегти їх смак і привабливий вигляд. Робота зі свіжим неочищеним продуктом має свої особливості. Використайте швидкий і перевірений рецепт для вдалого приготування.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Креветки неочищені — 1 пачка.
- Сіль — 1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста — 1/4 шт.
- Часник — 2 зубчики.
- Кріп — за смаком.
- Лист лавровий — 2 шт.
- Перець чорний горошок — 10 шт.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти: креветки і спеції.
2. У сотейнику або каструлі кип’ятимо воду з сіллю, перцем, лавровим листом, часником і шматочком ріпчастої цибулі.
3. Після закипання, у воду опускаємо кріп для ще більш яскравого аромату.
4. Слідом додаємо і креветки. Варимо їх одну хвилину і відразу знімаємо з вогню. Далі заготівлю накриваємо кришкою і залишаємо на 15 хвилин.
5. Через деякий час витягаємо креветки з ароматного розсолу. Викладаємо їх на тарілку і подаємо до столу. Готово!