Як варити кукурудзяну кашу на молоці – 10 рецептів з фото покроково

Смачна і корисна кукурудзяна каша на козячому молоці

Кукурудзяна каша на козячому молоці – справжній королівський сніданок. Про користь козячого молока знає кожен, але і кукурудзяна крупа багата вітамінами групи A, E, B. Каша виходить дуже густий і ситної. Такий сніданок – запорука гарного дня і довголіття!

Порції: 2

Час готування: 35 хв.

Склад:

  • Кукурудзяна крупа – 100 гр.
  • Молоко козине – 250 мл
  • Вода – 250 мл
  • Цукор – 1 ч. л.
  • масло – 30 гр.

Процес приготування:

1. Подбайте, щоб крупа була чистою. Промийте її гарненько водою, дайте в ній трохи полежати, щоб все сміття виявився на поверхні води.

2. Тепер поставте воду в кількості, зазначеному в рецепті, на вогонь. Доведіть її до кипіння.

3. У киплячу воду відправте всю кукурудзяну крупу і розмішайте. Варіть кашу до загустіння (5-10 хвилин).

4. Потім зменшіть вогонь, додайте в кашу козяче молоко і розмішайте. Додайте цукор і вершкове масло.

5. Залиште кашу на вогні нудитися ще 15 хв.

Приємного апетиту!