Як приготувати ароматну кукурудзяну кашу на кокосовому молоці?
Кукурудзяна каша на кокосовому молоці – ароматне блюдо з насиченим смаком. Приготована на кокосовому молоці, вона виходить дуже солодкою, ніжною і наваристою. Таке блюдо стане відмінним сніданком, але його також можна подати як десерт. Просто додайте в нього шматочки банана або родзинки. І приготуйтеся отримувати задоволення!
Порції: 3-4
Час готування: 35 хв.
Склад:
- Крупа кукурудзяна — 150 гр.
- Вода – 300 мл
- Кокосове молоко – 200 мл
- Цукор – 2 ч. л.
Процес приготування:
1. Крупу промиваємо.
2. Воду доводимо до кипіння, засипаємо в каструлю кукурудзяну крупу. Варимо її протягом 10 хв на помірному вогні.
3. Коли каша вбере в себе воду, заливаємо кокосове молоко. Вливати його краще поступово, щоб не було грудочок. І додаємо цукор.
4. Розмішуємо кашу. Вогонь краще зменшити до мінімального. Продовжуємо варити ще 15 хв.
Порада: за бажанням для підсилення смаку можна додати в кашу трохи вершкового масла. Також з кукурудзяною кашею добре поєднуються горіхи, сухофрукти та свіжі фрукти.
Приємного апетиту!