Як варити кукурудзяну кашу на молоці – 10 рецептів з фото покроково

Як приготувати ароматну кукурудзяну кашу на кокосовому молоці?

Кукурудзяна каша на кокосовому молоці – ароматне блюдо з насиченим смаком. Приготована на кокосовому молоці, вона виходить дуже солодкою, ніжною і наваристою. Таке блюдо стане відмінним сніданком, але його також можна подати як десерт. Просто додайте в нього шматочки банана або родзинки. І приготуйтеся отримувати задоволення!

Порції: 3-4

Час готування: 35 хв.

Склад:

  • Крупа кукурудзяна — 150 гр.
  • Вода – 300 мл
  • Кокосове молоко – 200 мл
  • Цукор – 2 ч. л.

Процес приготування:

1. Крупу промиваємо.

2. Воду доводимо до кипіння, засипаємо в каструлю кукурудзяну крупу. Варимо її протягом 10 хв на помірному вогні.

3. Коли каша вбере в себе воду, заливаємо кокосове молоко. Вливати його краще поступово, щоб не було грудочок. І додаємо цукор.

4. Розмішуємо кашу. Вогонь краще зменшити до мінімального. Продовжуємо варити ще 15 хв.

Порада: за бажанням для підсилення смаку можна додати в кашу трохи вершкового масла. Також з кукурудзяною кашею добре поєднуються горіхи, сухофрукти та свіжі фрукти.

Приємного апетиту!