Домашня солона грудинка з прошарком м’яса
Домашня солона грудинка з прошарком м’яса – це яскрава кулінарна ідея, яку варто взяти на замітку. Готовий продукт вийде неймовірно смачним, апетитним і поживним. Подавайте до столу з чорним хлібом, зеленню, соліннями або свіжими сезонними овочами.
Час готування – 2 доби
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 0,5 кг.
Інгредієнти:
- Грудинка свиняча – 0,5 кг
- Сіль – 75 гр.
- Часник – 4 зубчики.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Паприка мелена – 1 ч. л.
- Кріп сушений – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти для домашньої заготовки солоної грудинки з прошарком м’яса.
Крок 2. Промиваємо грудинку, обсушуємо і нарізаємо великими шматочками.
Крок 3. Натираємо шматочки сумішшю з солі і сухих спецій.
Крок 4. Продавлюємо зубчики часнику. Часниковою кашкою обмазуємо шматки грудинки.
Крок 5. Кожну заготовку загортаємо у фольгу і ставимо в морозилку на 12 годин.
Крок 6. Дістаємо продукт з морозильної камери. Розморожуємо грудинку, промиваємо, обсушуємо і відправляємо в холодильник ще на одну добу.
Крок 7. Домашня солона грудинка з прошарком м’яса готова. Нарізайте продукт тонкими скибочками і пригощайтеся!