Як смачно засолити сало в целофановому пакеті?
Один з простих і смачних способів засолити домашнє сало – в целофановому пакеті. Ви не витратите багато часу на підготовку продукту, залишиться лише почекати необхідний час. Візьміть на замітку цікавий рецепт!
Час готування: 4 діб
Час приготування: 1 добу
Порцій – 500 гр.
Склад:
- Сало свиняче – 0,5 кг
- Сіль – 0,5 склянки
- Часник – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо шматок свіжого сала. Поділяємо його на довгасті шматочки, промиваємо і протираємо паперовим рушником.
Крок 2. У кожному з підготовлених шматочків робимо надрізи, майже дістають до шкурки. Це дозволить отримати максимально пряний продукт. Всередину вдавлюємо невеликі шматочки часнику за смаком.
Крок 3. У глибоку тарілку висипаємо сіль і гарненько обвалюємо в ній наші шматочки.
Крок 4. Далі сало обгортаємо целофаном і кладемо ще в один пакет. Зав’язуємо і кладемо в холодильник на три доби.
Крок 5. Потім витягуємо продукт, промиваємо, обтираем і обвалюють у спеції за смаком. Загортаємо у плівку або пергамент. Знову кладемо в пакет і залишаємо в морозильній камері на одну добу.
Крок 6. Домашнє сало, засолене в пакеті, готово. Нарізайте і подавайте до столу!