Смачна рисова каша з пропареного рису
В цьому рецепті розглянемо рецепт приготування каші з пропареного рису. Пропарений рис готується швидше за попередньої термічної обробки до його розфасовки і постачання на прилавки магазинів.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій: 2.
Склад:
- Рис пропарений – 0,5 склянки
- Вода – 1 склянка
- Сіль – за смаком.
- Масло вершкове – 10 гр.
Процес приготування:
1. Рис переберіть і промийте.
2. Перекладіть рис в каструлю.
3. У каструлю налийте необхідну кількість води.
4. Поставте каструлю на плиту і включіть нагрівання. Коли вода закипить, зменшіть вогонь до мінімуму і додайте сіль.
5. Продовжуйте варити рис 7-10 хвилин. Коли велика частина води википить, додайте вершкове масло і перемішайте кашу до його повного розчинення. Прикрийте каструлю кришкою.
6. Через 5-7 хвилин рисова каша буде готова.
Приємного апетиту!