Як зварити рис – 10 рецептів розсипчастою рисовою каші в каструлі з фото

Смачна рисова каша з пропареного рису

В цьому рецепті розглянемо рецепт приготування каші з пропареного рису. Пропарений рис готується швидше за попередньої термічної обробки до його розфасовки і постачання на прилавки магазинів.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій: 2.

Склад:

  • Рис пропарений – 0,5 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Сіль – за смаком.
  • Масло вершкове – 10 гр.

Процес приготування:

1. Рис переберіть і промийте.

2. Перекладіть рис в каструлю.

3. У каструлю налийте необхідну кількість води.

4. Поставте каструлю на плиту і включіть нагрівання. Коли вода закипить, зменшіть вогонь до мінімуму і додайте сіль.

5. Продовжуйте варити рис 7-10 хвилин. Коли велика частина води википить, додайте вершкове масло і перемішайте кашу до його повного розчинення. Прикрийте каструлю кришкою.

6. Через 5-7 хвилин рисова каша буде готова.

Приємного апетиту!