Яловичина, запечена у фользі в духовці – 8 рецептів соковитою і мякою яловичини з покроковим фото

Соковита і дуже смачна яловичина з гірчицею в фользі

Сьогодні хочу поділитися надзвичайно апетитним і в той же час дуже простим рецептом яловичини з гірчицею, приготовленої в фользі. Блюдо виходить ніжним і соковитим. Відмінний варіант для ситної вечері.

Час приготування: 3 години 10 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 600 гр.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Гірчиця їдальня – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

1. Яловичину добре вимийте і обсушіть паперовими рушниками, очистіть від плівок.

2. Часник очистіть від лушпиння, промийте і наріжте тонкими скибочками. Тонким ножем зробіть глибокі проколи по всій поверхні яловичини. М’ясо нашпигуйте часником.

3. М’ясо натріть сіллю і чорним меленим перцем. Додайте столову гірчицю і оливкове масло.

4. Гарненько натріть яловичину.

5. Ємність закрийте кришкою і поставте в холодильник приблизно на 1,5-2 години.

6. На дно форми, в якій будете запікати м’ясо, викладіть фольгу у кілька шарів. Потім викладіть яловичину.

7. Щільно упакуйте яловичину у фольгу, загорнувши її в декілька шарів. Слідкуйте за тим, щоб усе було герметично. Форму поставте в духовку і запікайте м’ясо при температурі 200 градусів до 60 хвилин.

8. Після закінчення часу розгорніть фольгу і перевірте готовність яловичини. Ніжну і соковиту яловичину з гірчицею, запечену у фользі, викладіть на блюдо, наріжте скибочками і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!