Класичний рецепт яєчню з помідорами і ковбасою
Яєчня являє собою універсальне блюдо, яке кожна господиня готує по-своєму фірмовим рецептом. Яєчня чудово підходить для ситного сніданку, а також повноцінного вечері. Сьогодні я хочу поділитися рецептом яєчню з помідорами і ковбасою.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 1
Склад:
- Помідори – 100 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Ковбаса – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Сир твердий – 50 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
1. Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Помідори добре вимийте у прохолодно проточній воді, а потім обсушіть і наріжте тонкими скибочками. Улюблену ковбасу також наріжте невеликими шматочками. Твердий сир натріть на крупній тертці.
3. Глибоку сковороду з товстим дном добре розігрійте на сильному вогні. Налийте необхідну кількість рослинної олії, а потім викладіть ковбасу і обсмажте до рум’яної скоринки. Ковбасу можна використовувати ту, яка є у вас в наявності.
4. Після чого викладіть скибочки помідорів і обсмажте ще кілька хвилин на невеликому вогні.
5. Потім в сковороду розбийте необхідну кількість курячих яєць. Посоліть і поперчіть за смаком.
6. Зверху присипте необхідною кількістю подрібненого твердого сиру.
7. Прикрийте сковороду кришкою буквально на 2 хвилини, а потім зніміть сковороду з вогню і подавайте апетитну страву на стіл.
Приємного апетиту!