Дуже смачна яєчня з помідорами і грибами
Яєчня – блюдо, яке може приготувати навіть дитина. Кожна господиня готує яєчню по своєму коханому ідеального рецепту. Сьогодні я хочу запропонувати рецепт неймовірно смачною і ситною яєчні, приготовленої з помідорами і грибами.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 2 шт.
- Сир твердий – 30 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Цибуля зелена – за смаком
- Помідори – 200 гр.
- Печериці – 100 гр.
- Сосиски – 100 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
1. Помідори ретельно вимийте в прохолодній проточній воді, потім обсушити кухонним рушником, акуратно видаліть плодоніжку, а потім помідори наріжте дрібним кубиком.
2. Улюблені гриби очистіть від шкірки, я використовувала печериці, наріжте дрібним кубиком. Гриби можна використовувати консервовані або попередньо відварені в підсоленій воді.
3. Сковороду добре розігрійте на невеликому вогні. Налийте невелику кількість рослинної олії, а потім викладіть печериці, постійно помішуючи, обсмажте гриби до золотистої скоринки.
4. Сосиски очистити від оболонки, а потім наріжте кружечками завтовшки приблизно 1 сантиметр. Після чого викладіть в сковороду з грибами разом з нарізаними помідорами. Постійно помішуючи, обсмажте інгредієнти кілька хвилин.
5. Потім розбийте необхідну кількість курячих яєць, посоліть і поперчіть за смаком.
6. Твердий сир наріжте тонкими скибочками, а потім викладіть поверх яєчні. Накрийте Сковороду кришкою і готуйте яєчню приблизно на 5 хвилин на повільному вогні.
7. Зелений лук ретельно промийте під проточною водою, а потім струсіть зайву вологу. Обсушенный зелений лук подрібніть гострим ножем, а потім присипте яєчню зверху. Готову яєчню з помідорами і грибами подавайте на стіл.
Насолоджуйтесь неймовірно смачною, ситною і апетитним сніданком!