Юшка з форелі – 10 рецептів класичної юшки в домашніх умовах з фото покроково

Неймовірно смачний рецепт юшки з форелі з плавленим сиром

Шматочки форелі стануть набагато м’якше і ніжніше, як тільки зануритися в бульйон з плавленим сиром. Паралельно з цим вони знайдуть м’який вершковий смак, який ніколи не буває зайвим. Обов’язково спробуйте це блюдо.

Час приготування: 20 хв.

Час приготування: 35 хв.

Порцій – 4-6.

Склад:

  • Форель – 700 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Сирок плавлений – 200 гр.
  • Масло вершкове – 35 гр.
  • Горошок зелений консервований – 150 гр.
  • Лист лавровий – 3 шт.
  • Перець чорний горошок – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Форель нарізаємо на невеликі шматочки і відправляємо в каструлю з теплою водою. Доводимо до стану кипіння і відразу додаємо трохи солі, перцю, крупно нарізаної зелені. В процесі обов’язково знімаємо пінку.

2. Готовий бульйон потрібно процідити через марлю в окрему каструлю.

3. Нарізаємо картоплю на дрібні кубики і відправляємо в каструлю з бульйоном. Спершу доводимо до кипіння, а після залишаємо варитися протягом 10 хвилин.

4. Паралельно з варящимся картоплею пасеруємо подрібнену цибулю з морквою на розтопленому вершковому маслі.

5. Акуратно видаляємо кістки з охолодженої риби.

6. У суп закидаємо розм’якшену моркву з цибулею. Трохи перемішуємо.

7. Через п’ять хвилин можна додавати баночку зеленого горошку.

8. Трохи пізніше додаємо упаковку плавленого сиру.

9. Звичайно ж не забуваємо повернути очищену рибу назад в бульйон.

10. Варимо суп ще протягом п’яти хвилин і знімаємо з вогню.

11. Подаємо до столу разом з нарізаним кропом.

Приємного вам апетиту!