Неймовірно смачний рецепт юшки з форелі з плавленим сиром
Шматочки форелі стануть набагато м’якше і ніжніше, як тільки зануритися в бульйон з плавленим сиром. Паралельно з цим вони знайдуть м’який вершковий смак, який ніколи не буває зайвим. Обов’язково спробуйте це блюдо.
Час приготування: 20 хв.
Час приготування: 35 хв.
Порцій – 4-6.
Склад:
- Форель – 700 гр.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Сирок плавлений – 200 гр.
- Масло вершкове – 35 гр.
- Горошок зелений консервований – 150 гр.
- Лист лавровий – 3 шт.
- Перець чорний горошок – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Форель нарізаємо на невеликі шматочки і відправляємо в каструлю з теплою водою. Доводимо до стану кипіння і відразу додаємо трохи солі, перцю, крупно нарізаної зелені. В процесі обов’язково знімаємо пінку.
2. Готовий бульйон потрібно процідити через марлю в окрему каструлю.
3. Нарізаємо картоплю на дрібні кубики і відправляємо в каструлю з бульйоном. Спершу доводимо до кипіння, а після залишаємо варитися протягом 10 хвилин.
4. Паралельно з варящимся картоплею пасеруємо подрібнену цибулю з морквою на розтопленому вершковому маслі.
5. Акуратно видаляємо кістки з охолодженої риби.
6. У суп закидаємо розм’якшену моркву з цибулею. Трохи перемішуємо.
7. Через п’ять хвилин можна додавати баночку зеленого горошку.
8. Трохи пізніше додаємо упаковку плавленого сиру.
9. Звичайно ж не забуваємо повернути очищену рибу назад в бульйон.
10. Варимо суп ще протягом п’яти хвилин і знімаємо з вогню.
11. Подаємо до столу разом з нарізаним кропом.
Приємного вам апетиту!