Юшка з горбуші – 8 рецептів класичної юшки в домашніх умовах з фото покроково

Навариста юшка з горбуші з рисом в домашніх умовах

Рисова крупа дуже гармонійним смаком з усіма овочами і особливо припаде до місця в супі, коли хочеться домогтися більш густого і в’язкого по консистенції бульйону без складних маніпуляцій.

Час приготування: 20 хв.

Час приготування: 45 хв.

Порцій -4.

Інгредієнти:

  • Горбуша – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Перець чорний горошок – 5 шт.
  • Рис – 50 гр.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло оливкове – для смаження.

Процес приготування:

1. Нарізану на шматочки горбушу відправляємо варитися в глибоку каструлю.

2. В цей час залишаємо замачиваться рис і переходимо до наступного етапу.

3. Нарізану картоплю добре промиваємо, кілька раз зливаючи воду.

4. Готовий бульйон проціджуємо зручним для вас способом. А рибу витягаємо і залишаємо остигати. Кладемо в проціджений бульйон через сито рис. Доводимо до кипіння і варимо. Через 10 хвилин кладемо подрібнену картоплю і варимо ще 20 хвилин.

5. З м’яса горбуші видаляємо кістки.

6. Довільно нарізаємо моркву з цибулею і обсмажуємо на оливковій або рослинному маслі.

7. Засмажку перекладаємо в каструлю з бульйоном, додаємо сіль, перець і інші спеції.

8. Залишається подрібнити зелень і додати в юшку.

9. Подавайте Суп до столу в гарячому вигляді, після того як дали супу настоятися.

Приємного вам апетиту!