Навариста юшка з горбуші з рисом в домашніх умовах
Рисова крупа дуже гармонійним смаком з усіма овочами і особливо припаде до місця в супі, коли хочеться домогтися більш густого і в’язкого по консистенції бульйону без складних маніпуляцій.
Час приготування: 20 хв.
Час приготування: 45 хв.
Порцій -4.
Інгредієнти:
- Горбуша – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Перець чорний горошок – 5 шт.
- Рис – 50 гр.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло оливкове – для смаження.
Процес приготування:
1. Нарізану на шматочки горбушу відправляємо варитися в глибоку каструлю.
2. В цей час залишаємо замачиваться рис і переходимо до наступного етапу.
3. Нарізану картоплю добре промиваємо, кілька раз зливаючи воду.
4. Готовий бульйон проціджуємо зручним для вас способом. А рибу витягаємо і залишаємо остигати. Кладемо в проціджений бульйон через сито рис. Доводимо до кипіння і варимо. Через 10 хвилин кладемо подрібнену картоплю і варимо ще 20 хвилин.
5. З м’яса горбуші видаляємо кістки.
6. Довільно нарізаємо моркву з цибулею і обсмажуємо на оливковій або рослинному маслі.
7. Засмажку перекладаємо в каструлю з бульйоном, додаємо сіль, перець і інші спеції.
8. Залишається подрібнити зелень і додати в юшку.
9. Подавайте Суп до столу в гарячому вигляді, після того як дали супу настоятися.
Приємного вам апетиту!