Дуже швидкий і простий рецепт приготування юшки з консерви горбуші
Чудова знахідка для вічно поспішаючих людей, щоб встигнути приготувати повноцінний і ситний обід, витративши мінімальну кількість часу. Вибравши консервовану горбушу у власному соку або томатному соусі, ваш бульйон вийде збалансованим смаком і ароматом.
Час приготування: 20 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій -4.
Склад:
- Горбуша консервована – 1 банку.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Перець чорний горошок – 4 шт.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Картоплю нарізаємо на маленькі брусочки і опускаємо в киплячу воду.
2. Свіжу моркву очищаємо, натираємо на крупній тертці і відправляємо до картоплі.
3. З цибулею чинимо також. Варимо овочевий бульйон до повної готовності картоплю.
4. З банки з консервованою рибою ні в якому разі не зливаємо рідину, а вливаємо в суп разом з горбушею. Попередньо рибу можна розім’яти за допомогою виделки. Коли всі інгредієнти завантажені, варимо суп ще протягом 8-10 хвилин.
5. За п’ять хвилин до вимикання додаємо лаврове листя і перець. Доводимо ще один раз до кипіння і залишаємо вуха настоюватися.
6. Порційно подаємо до столу, не забуваючи прикрасити зеленню.
Приємного вам апетиту!