Юшка з горбуші – 8 рецептів класичної юшки в домашніх умовах з фото покроково

Дуже швидкий і простий рецепт приготування юшки з консерви горбуші

Чудова знахідка для вічно поспішаючих людей, щоб встигнути приготувати повноцінний і ситний обід, витративши мінімальну кількість часу. Вибравши консервовану горбушу у власному соку або томатному соусі, ваш бульйон вийде збалансованим смаком і ароматом.

Час приготування: 20 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій -4.

Склад:

  • Горбуша консервована – 1 банку.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Перець чорний горошок – 4 шт.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Картоплю нарізаємо на маленькі брусочки і опускаємо в киплячу воду.

2. Свіжу моркву очищаємо, натираємо на крупній тертці і відправляємо до картоплі.

3. З цибулею чинимо також. Варимо овочевий бульйон до повної готовності картоплю.

4. З банки з консервованою рибою ні в якому разі не зливаємо рідину, а вливаємо в суп разом з горбушею. Попередньо рибу можна розім’яти за допомогою виделки. Коли всі інгредієнти завантажені, варимо суп ще протягом 8-10 хвилин.

5. За п’ять хвилин до вимикання додаємо лаврове листя і перець. Доводимо ще один раз до кипіння і залишаємо вуха настоюватися.

6. Порційно подаємо до столу, не забуваючи прикрасити зеленню.

Приємного вам апетиту!