Червона смородина, протерта з цукром без варіння
Червона смородина, протерта з цукром без варіння – це апетитне і ароматні ласощі, яке ідеально різноманітить ваші домашні заготовки. Для приготування соковитої і яскравою ягоди на тривале зберігання, використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 300 мл
Інгредієнти:
- Смородина червона – 120 гр.
- Цукор – 180 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Відміряємо потрібну кількість ягід. Перебираємо їх, видаляємо гілочки.
Крок 2. Далі інгредієнт добре промиваємо під водою і відкидаємо на сито. Даємо стекти воді.
Крок 3. Кладемо червону смородину в глибоку миску. Подрібнюємо блендером.
Крок 4. В отриману кашку висипаємо вказану кількість цукру. Залишаємо до розчинення сухого інгредієнта, періодично помішуємо.
Крок 5. Промиваємо і стерилізуємо будь-яким зручним способом банку. Кип’ятимо кришку.
Крок 6. Вливаємо в банку смородиновую масу. Закриваємо кришкою.
Крок 7. Червона смородина, протерта з цукром без варіння готова. Прибирайте на зберігання в холодильник.