Заготовки з червоної смородини на зиму – 10 кращих рецептів з покроковими фото

Червона смородина, протерта з цукром без варіння

Червона смородина, протерта з цукром без варіння – це апетитне і ароматні ласощі, яке ідеально різноманітить ваші домашні заготовки. Для приготування соковитої і яскравою ягоди на тривале зберігання, використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 300 мл

Інгредієнти:

  • Смородина червона – 120 гр.
  • Цукор – 180 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо потрібну кількість ягід. Перебираємо їх, видаляємо гілочки.

Крок 2. Далі інгредієнт добре промиваємо під водою і відкидаємо на сито. Даємо стекти воді.

Крок 3. Кладемо червону смородину в глибоку миску. Подрібнюємо блендером.

Крок 4. В отриману кашку висипаємо вказану кількість цукру. Залишаємо до розчинення сухого інгредієнта, періодично помішуємо.

Крок 5. Промиваємо і стерилізуємо будь-яким зручним способом банку. Кип’ятимо кришку.

Крок 6. Вливаємо в банку смородиновую масу. Закриваємо кришкою.

Крок 7. Червона смородина, протерта з цукром без варіння готова. Прибирайте на зберігання в холодильник.