М’яка свинина, запечена у духовці з грибами
М’яка свинина, запечена в духовці з грибами, порадує вас і ваших близьких апетитним виглядом та насиченим смаком. Для приготування використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями. Ніхто не зможе встояти. Підходить як для домашнього, так і для святкового столу.
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Свинина – 0,5 кг.
- Гриби печериці – 0,5 кг.
- Часник – 1 головка.
- Олія оливкова – 3 ст.л.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – на смак.
Процес приготування:
Крок 1. Почнемо із підготовки м’яса. Свинину ріжемо середніми шматками, солимо, перчимо, доповнюємо подрібненим часником. Поливаємо все це оливковою олією та перемішуємо.
Крок 2. Нарізаємо гриби. Попередньо їх промиваємо та обсушуємо.
Крок 3. Підготуємо рукав для запікання. У ньому м’ясо з грибами вийде максимально соковитим.
Крок 4. У рукав викладаємо свинину та гриби. Зав’язуємо з обох боків. Акуратно перемішуємо, щоб м’ясо та гриби рівномірно розподілилися.
Крок 5. Перекладаємо наповнений рукав у форму для запікання. У рукаві робимо пару проколів зубочисткою.
Крок 6. Запікаємо частування 40 хвилин за температури 180 градусів.
Крок 7. М’яка свинина, запечена у духовці з грибами, готова. Подавайте до столу!