Як приготувати заварний крем для торта «Наполеон»
Домашній «Наполеон» — улюблений багатьма десерт. На його смак дуже впливає крем, який просочує шари. Пропонуємо приготувати особливий, ніжний заварний продукт, який зробить ваше блюдо тільки краще.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 800 гр.
Склад:
- Молоко – 2 склянки
- Борошно – 3 ст. л.
- Цукор – 150 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
Процес приготування:
1. У каструлю вливаємо молоко, додаємо до нього борошно і збиваємо вінчиком, щоб видалити можливі грудочки. Ставимо на плиту і чекаємо закипання. Постійно помішуємо вміст.
2. Розм’якшене вершкове масло з’єднайте з цукром в окремому посуді. Розтираємо виделкою обидва продукту до отримання однорідної маси.
3. Тепер з’єднуємо молоко з вершковою масою і збиваємо до отримання густого і повітряного крему. За весь процес маса помітно збільшиться в об’ємі.
4. Ніжний заварний крем для домашнього «Наполеона» готовий! Можна використовувати за призначенням або відправити на зберігання в холодильнику в закритому контейнері.