Аджика з гострого перцю і помідорів без варіння на зиму – 5 рецептів з покроковими фото

Гостра аджика з перцем і часником без варіння на зиму

Гостра аджика з перцем і часником без варіння на зиму – це ароматний і дуже смачний продукт, який ідеально доповнить ваш обід або вечеря, що складається з м’яса або птиці, а також доповнить будь-який гарнір. Таку аджику смачно їсти навіть просто з скибочкою чорного хліба!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 15.

Склад:

  • Перець червоний гострий – 15 шт.
  • Часник – 10 зуб.
  • Масло олію – 2-3 ст. л.
  • Сіль – 1-1,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Зрізаємо хвостики у перцю і вичищаємо насіння з перегородками.

Крок 2. Знімаємо лушпиння з зубців часнику.

Крок 3. М’якоть перцю пропускаємо через м’ясорубку.

Крок 4. Викладаємо суміш у глибоку тарілку, додаємо часник, пропущений через прес.

Крок 5. Солимо.

Крок 6. Присмачую рослинним маслом і активно перемішуємо для рівномірного розподілу добавок.Крок 7. Перекладаємо аджику в чисті сухі банки, зберігаємо на полиці холодильної камери. Приємного апетиту!