Гостра аджика з перцем і часником без варіння на зиму
Гостра аджика з перцем і часником без варіння на зиму – це ароматний і дуже смачний продукт, який ідеально доповнить ваш обід або вечеря, що складається з м’яса або птиці, а також доповнить будь-який гарнір. Таку аджику смачно їсти навіть просто з скибочкою чорного хліба!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 15.
Склад:
- Перець червоний гострий – 15 шт.
- Часник – 10 зуб.
- Масло олію – 2-3 ст. л.
- Сіль – 1-1,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Зрізаємо хвостики у перцю і вичищаємо насіння з перегородками.
Крок 2. Знімаємо лушпиння з зубців часнику.
Крок 3. М’якоть перцю пропускаємо через м’ясорубку.
Крок 4. Викладаємо суміш у глибоку тарілку, додаємо часник, пропущений через прес.
Крок 5. Солимо.
Крок 6. Присмачую рослинним маслом і активно перемішуємо для рівномірного розподілу добавок.Крок 7. Перекладаємо аджику в чисті сухі банки, зберігаємо на полиці холодильної камери. Приємного апетиту!