Антрекот – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати антрекот у фользі в духовці?

Готувати свиняче м’ясо можна по-різному, але сьогодні, вашій увазі, є дуже простий, але дуже смачний рецепт запеченого антрекота. В якості спецій зі свининою, ідеально поєднуються насіння гірчиці, сік лимона і мед.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Свинина на кісточці – 1 кг
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Спеції для м’яса – ¼ ст. л.
  • Мед (рідкий)- 1 ч. л.
  • Соус соєвий – 1 ч. л.
  • Гірчиця (насіння) – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1-2 щіпки.
  • Сіль – 1-2 щіпки.

Процес приготування:

1. М’ясо ретельно промиваємо під водою, обсушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо таким чином, щоб зріз йшов між ребер.

2. Готуємо маринад. У глибокій піалі з’єднуємо лимонний сік, соєвий соус, мед, насіння гірчиці, сіль, перець і будь-які спеції для свинини – гарненько перемішуємо і ароматний маринад готовий.

3. Отриманою сумішшю натираємо антрекоти і загортаємо їх у фольгу – перекладаємо в деко або форму для запікання.

4. Випікаємо м’ясо при температурі 180 градусів протягом півгодини, потім знімаємо фольгу і даємо трохи часу для того, щоб свинина підрум’янилася.

5. Ніжні і соковиті антрекоти подаємо до столу щедро полив улюбленим соусом. Приємного апетиту!