Як приготувати антрекот у фользі в духовці?
Готувати свиняче м’ясо можна по-різному, але сьогодні, вашій увазі, є дуже простий, але дуже смачний рецепт запеченого антрекота. В якості спецій зі свининою, ідеально поєднуються насіння гірчиці, сік лимона і мед.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти:
- Свинина на кісточці – 1 кг
- Сік лимона – 1 ст. л.
- Спеції для м’яса – ¼ ст. л.
- Мед (рідкий)- 1 ч. л.
- Соус соєвий – 1 ч. л.
- Гірчиця (насіння) – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1-2 щіпки.
- Сіль – 1-2 щіпки.
Процес приготування:
1. М’ясо ретельно промиваємо під водою, обсушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо таким чином, щоб зріз йшов між ребер.
2. Готуємо маринад. У глибокій піалі з’єднуємо лимонний сік, соєвий соус, мед, насіння гірчиці, сіль, перець і будь-які спеції для свинини – гарненько перемішуємо і ароматний маринад готовий.
3. Отриманою сумішшю натираємо антрекоти і загортаємо їх у фольгу – перекладаємо в деко або форму для запікання.
4. Випікаємо м’ясо при температурі 180 градусів протягом півгодини, потім знімаємо фольгу і даємо трохи часу для того, щоб свинина підрум’янилася.
5. Ніжні і соковиті антрекоти подаємо до столу щедро полив улюбленим соусом. Приємного апетиту!