Банановий торт без випічки зі сметаною – 8 покрокових рецептів з печивом, пряниками, згущеним молоком

Банановий торт без випічки зі сметаною — дуже простий і смачний домашній десерт. Ви не зможете залишити без уваги цю добірку з дуже швидких в приготуванні, але при цьому шалено смачних тортів, особливо якщо ви любителі бананів. Адже безпрограшна сполучуваність цього фрукта з будь-яким солодким печивом, пряниками і сметаною надає вам свободу вибору. З набору базових продуктів у вас вийде гідний десерт для святкового столу або смачного сніданку.

Банановий торт зі сметаною і печивом без випічки в домашніх умовах

Рецепт класичного торт без випічки на основі вашого улюбленого печива, яке завжди є під рукою, допоможе урізноманітнити звичне чаювання. А завдяки сметанною і бананової прошарку між печивом, торт вийде ніжним і м’яким.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Печиво 300 гр.
  • Молоко коров’яче 200 мл
  • Банан 4 шт.
  • Сметана 500 гр.
  • Цукрова пудра 100 гр.
  • Темний шоколад 50 гр.
  • Екстракт ванілі 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати банановий торт без випічки зі сметаною? На великій швидкості збиваємо міксером сметану до стану стійкої піни. До загусла сметані додаємо цукрову пудру і чайну ложку ванільної есенції. І продовжуємо збивати міксером протягом декількох хвилин.
  2. Банани очищаємо від шкірки і нарізаємо кружечками завтовшки 0,5 сантиметрів.
  3. Печиво поштучно занурюємо в окрему миску з молоком і викладаємо шаром близько одне до одного на окреме блюдо.
  4. Перший шар змащуємо готовим сметанним кремом і розкладаємо по всій поверхні банани. Таким же чином викладаємо потрібну кількість шарів з печива і бананів. Торт відправляємо в холодильник на 30 хвилин, щоб шари могли просочитися кремом і стати єдиним цілим.
  5. В цей час натираємо шоколад на дрібній тертці і посипаємо верхній шар охолодженого тортика.

Приємного вам апетиту!

Торт з крекеру «Рибки» зі сметаною і бананами

Легкий сметанний крем, солодкий банан і солоний крекер доповнить торт пікантну нотку. Сподіваємося, вас не злякало поєднання крекеру з такими ніжними інгредієнтами, і ви обов’язково потрапите до процесу приготування. А гарний зовнішній вигляд у розрізі викличе неабиякий інтерес у дітей.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 6-8.

Склад:

  • Крекер «Рибки» – 400 гр.
  • Сметана (25 %) – 500 гр.
  • Банан – 2 шт.
  • Ванілін – 1шт.
  • цукрова Пудра – 100 гр.
  • Шоколад гіркий – ½ плитки.

Процес приготування:

1. У ємність викладаємо сметану, цукрову пудру і ванілін. Збиваємо міксером до однорідного стану.

2. Банани очистити і подрібнюємо на дрібні шматочки.

3. В сметанний крем додаємо подрібнений банан, крекер «Рибки» і ретельно перемішуємо так, щоб і банани, і крекер повністю були в сметанному кремі.

4. Обов’язково беремо глибоку миску, застеляємо дно і краї харчовою плівкою, залишаючи запас плівки по краях. Викладаємо готову масу в миску.

5. Добре утрамбовуємо, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник просочуватися приблизно на три години, а краще на ніч..

6. Потім дістаємо миску з тортом, знімаємо плівку і перевертаємо торт на сервірувальне блюдо.

7. Зверху посипаємо тертим шоколадом. Для альтернативи можна приготувати шоколадну глазур.

Приємного апетиту!

Як приготувати банановий торт зі згущеним молоком, сметаною і печивом без випічки?

Для любителів випічки якнайсолодше як не можна до речі доведеться крем, приготований з сметани з додаванням згущеного молока. Щоб не перебивати насичений смак торта, вам точно не захочеться додавати цукор в чай.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 6-8.

Склад:

  • Печиво – 500 гр.
  • Молоко згущене – 250 гр.
  • Сметана (18 %) – 200 гр.
  • Банан – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Шоколад гіркий – 50 гр.
  • Кориця – 1 год.л.
  • Фундук – 50 гр.
  • Масло вершкове – 180 гр.

Процес приготування:

1. Печиво ламаємо на дрібні часточки, але не доводимо до стану крихти.

2. Фундук подрібнюємо в блендері до крупинок середнього розміру.

3. Нарізаємо довільно банани.

4. З’єднуємо разом вершкове масло кімнатної температури, сметану, згущене молоко, подрібнений фундук, нарізані банани і сухі інгредієнти. Збиваємо за допомогою блендера до однорідності.

5. Кремоподібну масу перекладаємо в ємність з подрібненим печивом і добре перемішуємо.

6. Один банан нарізаємо тонкими часточками, а шоколад натираємо на дрібній тертці.

7. Готову суміш викладаємо у форму, розрівнюючи зверху лопаткою. Рясно посипаємо тертим шоколадом і нарізаними шматочками банана. Залишаємо в холодильнику на дві години для повної просочення.

8. Охолоджений торт порційно нарізаємо і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Дуже смачний шоколадний торт з бананами і сметаною без випічки

Щоб приготувати фантастичний десерт вам необов’язково витрачати багато часу, сил і продуктів. Заощадивши час на приготування коржів, ви можете приділити особливу увагу декору ласощі.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 6-8.

Склад:

  • Готові бісквітні коржі – 3 шт.
  • Молоко згущене варене – 270 гр.
  • Сметана (18 %) – 270 мл
  • Банан – 2 шт.
  • Шоколад гіркий – ½ плитки.
  • Мандарин – 1 шт.

Процес приготування:

1. Коржі готові, тому приступаємо до приготування крему. З’єднуємо варене згущене молоко зі сметаною і збиваємо міксером до повної однорідності.

2. Рясно промазуємо корж солодким кремом.

3. Банани однаково нарізаємо невеликими шматочками. Банани краще брати недоспевшие, тому що вони повільніше чорніють.

4. Подрібнені банани викладаємо поверх шару з кремом. Ті ж самі маніпуляції проводимо з другим і третім коржами.

5. Верхній шар торта змащуємо кремом, прикрашаємо часточками мандарина і присипаємо тертим на дрібній тертці шоколадом.

6. Залишаємо в холодильнику мінімум на пару годин і порційно подаємо до столу.

Приємного вам апетиту!

Покроковий рецепт приготування домашнього торта з бананом і ківі

Торт зразок популярного і улюбленого всіма чізкейку. Вітамінний торт дасть вам заряд енергії і гарного настрою на весь день. Поєднання банана з кремом із натурального йогурту і ківі зробить торт солодким, але при цьому вийде вловити слабку кислинку, яка надовго залишить приємний післясмак.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 6-8.

Склад:

  • Пісочне печиво – 200 гр.
  • масло – 100 гр.
  • Ківі – 4 шт.
  • Банан – 2 шт.
  • Йогурт – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 70 гр.
  • Сік лимонний – 1 ст. л.
  • Желатин – 20 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Ківі – для прикраси.
  • Пластівці мигдальні – для прикраси.

Процес приготування:

1. Для основи торта подрібнюємо в пісочне печиво в крихту з допомогою блендера.

2. До подрібненого печива вливаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо до отримання однорідної консистенції.

3. Викладаємо получившеюся масу в роз’ємну форму, попередньо застеливши вощеного папером. Трамбуем і вирівнюємо шар печива ложкою або лопаткою і залишаємо в холодильнику на 30 хвилин.

4. Банани нарізаємо кружечками невеликої товщини і викладаємо на охолоджений корж з печива.

5. Очистити ківі від шкірки і нарізаємо на дрібні кубики, які перекладаємо в сотейник, заправляємо цукром і лимонним соком. Прогріваємо приблизно чотири хвилини на середньому вогні, перемішуючи лопаткою, до тих пір, поки не виділиться природний сік.

6. Ківі остуджуємо, і в окремій ємності з’єднуємо з натуральним йогуртом і розчиненим у кип’яченій воді желатином. Всі інгредієнти перемішуємо лопаткою.

7. Покриваємо банановий шар сумішшю ківі з йогуртом і акуратно вирівнюємо ложкою. Потім відправляємо в холодильник на 6 годин.

8. Охолоджений торт з застиглим кремом прикрашаємо часточками ківі і мигдальними пластівцями.

Приємного вам апетиту!

Смачний і соковитий банановий торт з сиром і сметаною

Таку основу, приготовану з будь солодкої випічки, можна використовувати для муссовых тортів і чізкейків з найрізноманітнішою начинкою. А бананова прошарок в поєднанні з сиром не тільки смачна, але й корисна як для дітей, так і для дорослих.

Час приготування: 20 хв.

Час приготування : 12 годин .

Порцій – 3-4.

Склад:

  • Будь-яка випічка – 300 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Сир – 250 гр.
  • Банан – 2 шт.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Кориця – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. Для приготування основи візьмемо скибочки солодкого паски з начинкою.

2. Випічку нарізаємо невеликими кубиками і за допомогою блендера перебиваємо в крихту.

3. Вершкове масло розтопити в сотейники на маленькому вогні. І заливаємо в ємність з крихтою.

4. В цей же час тонко нарізаємо банани на товщину приблизно 0,5 сантиметрів.

5. Для формування торта вам підійде будь-яка форма на ваш вибір. Перекладаємо крихту в заздалегідь змащену вершковим маслом форму, рівномірно розподіляємо по всій поверхні і утрамбовуємо ложкою.

6. Поверх першого шару хаотично викладаємо другий шар з бананів.

7. Для третього сирного шару в чаші блендера з’єднуємо сир, сметану і корицю. Збиваємо до отримання однорідної маси.

8. Рівномірно розподіляємо сирну начинку легкими рухами лопатки, щоб не зачіпати банановий шар.

9. Десерт можна декорувати улюбленими горіхами, ягодами або фруктами на ваш розсуд. У завершенні накриваємо пиріг харчовою плівкою і залишаємо просочуватися при кімнатній температурі мінімум пару годин. Потім відправляємо в холодильник на ніч і до ранку сніданку готовий.

Приємного апетиту!

Пряниковий торт з бананами і сметаною без випічки

Основою нашого торта будуть пряники, абсолютно будь-якого розміру і форми, головне свіжі і ароматні. Якщо вам подобаються контраст і темні кольори, то пропонуємо використовувати шоколадні або кавові.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 6-8.

Склад:

  • Сметана (20%) – 800 гр.
  • Пряники – 600 гр.
  • Стружка кокосова – 150 гр.
  • цукрова Пудра – 100 гр.
  • Банан – 3 шт.
  • Шоколад – 50 гр.

Процес приготування:

1. Чистимо і нарізаємо банан досить великими кружечками.

2. Цукрову пудру з’єднуємо зі сметаною і перемішуємо.

3. Глибоку миску з сужающимся дном повністю застеляємо харчовою плівкою і на дно викладаємо невелику кількість сметанного крему.

4. Тепер кожен пряник змащуємо і щільно кладемо один до одного. Коли виклали шар пряників, додайте банани. Банани дає нейтральну текстуру. Зверху посипаємо стружкою і знову застеляємо тонким шаром сметани. Знову шар з пряників і бананів.

5. Останній шар викладаємо верхівкою пряника вниз, щоб зробити рівну поверхню. Краями харчової плівки обгортаємо торт і залишаємо при кімнатній температурі на пару годин, щоб пряники могли просочитися. А потім відправляємо в холодильник щонайменше на годину, щоб сметана схопилася і скріпила всі компоненти.

6. Відкриваємо краю плівки, миску з тортом накриваємо великим блюдом і перевертаємо торт. Акуратно повністю знімаємо плівку.

7. У завершенні посипаємо кокосовою стружкою, тертим шоколадом.

Приємного вам апетиту!

Дуже смачний бісквітний торт «Панчо» з бананами без випічки

Торт «Панчо» поєднує в собі вологе бісквіт, просочений сметанним кремом з вкрапленнями волоського горіха. Для створення контрасту зі світлим кремом приготуємо шоколадну глазур.

Склад:

  • Готові бісквітні коржі – 2 шт.
  • Сметана (25%) – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 210 гр.
  • Банан – 2 шт.
  • Горіх волоський – 130 гр.

Для глазурі:

  • Какао-порошок – 10 гр.
  • Сметана (25%) – 75 гр.
  • Цукор-пісок – 45 гр.

Процес приготування:

1. Волоські горіхи проколюємо на сухій сковорідці. Даємо охолонути і перетираємо в руках, щоб позбутися від лушпиння і сміття, які сприяють смаком гіркоти.

2. Закидаємо горіхи в чашу блендера і перемелюємо до середнього розміру крупинок. Можна скористатися ножем або ступкою.

3. З’єднуємо жирну сметану з цукром і збиваємо за допомогою міксера до злегка повітряного стану. Бажано, до повного розчинення крупинок цукру.

4. Готові бісквіти нарізаємо кубиками невеликого розміру.

5. До сметанному крему додаємо подрібнені горіхи і бісквітні кубики. Добре перемішуємо й даємо просочитися.

6. Для декорування торта приготуємо шоколадну глазур. У невеликій каструлі змішуємо какао-порошок, сметану і цукор-пісок. Ставимо каструлю на невеликий вогонь і варимо до повного розчинення всіх інгредієнтів. Не забуваємо весь час помішувати. Готову глазур охолодити при кімнатній температурі.

7. Масу викладаємо на сервірувальне блюдо у вигляді гірки, поливаємо зі всіх сторін залишилися сметанним кремом. Прикрашаємо охолодженої глазур’ю з допомогою кондитерського мішечка будь-якими написами і візерунками.

Приємного вам апетиту!