Бефстроганів класичний – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Класичний бефстроганів зі свинини

Класичний бефстроганів зі свинини відрізняється особливою ніжністю та м’якістю. Подавайте таке частування до сімейного обіду з картопляним пюре та іншими гарнірами. Ситне кулінарне рішення точно урізноманітнить ваше звичне меню. Обов’язково беріть на замітку!

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 300 грн.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Сметана – 150 грн.
  • Борошно – 1 ч.л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Вода – 80мл.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2. Очищаємо цибулю і ріжемо її тонкими півкільцями.

Крок 3. Свинину ріжемо тонкою соломкою.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією. Обсмажуємо на ньому м’ясо з цибулею до рум’янцю близько 5-7 хвилин.

Крок 5. Додаємо борошно, сметану, сіль та спеції зі списку. Вливаємо воду та перемішуємо.

Крок 6. Стомлюємо частування близько 30 хвилин до повної готовності.

Крок 7. Класичний бефстроганів зі свинини готовий. Можна подавати до столу та куштувати!