Бефстроганів із курки
Бефстроганів з курки – це смачна, поживна і проста у виконанні страва для домашнього столу. Подавати його можна з будь-якими гарнірами до смаку. Порадуйте себе та близьких апетитним рішенням за допомогою нашого перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.
Час готування – 40 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Філе куряче – 350 гр.
- Сметана – 2 ст.
- Томати – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Борошно – 0,3 ст.
- Сіль за смаком.
- Спеції – до смаку.
- Вода – 1,5 ст.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе промиваємо і ріжемо тонкою соломкою.
Крок 2. Дрібно рубаємо свіжі томати.
Крок 3. Перемішуємо томати зі сметаною. Вливаємо воду і кип’ятимо соус на плиті.
Крок 4. Куряче філе обвалюємо в борошні.
Крок 5. Очищаємо цибулю і ріжемо її тонкими півкільцями.
Крок 6. Обсмажуємо цибулю на олії до м’якості.
Крок 7. Сюди ж викладаємо куряче філе.
Крок 8. Обсмажуємо на великому вогні близько 5-6 хвилин.
Крок 9. Виливаємо сюди соус. Перемішуємо.
Крок 10. Додаємо сіль до смаку.
Крок 11. Далі всипаємо спеції. Томимо на невеликому вогні близько 20 хвилин.
Крок 12. Бефстроганів із курки готовий. Подавайте до столу з картопляним пюре чи іншими гарнірами.